| ]

ad2

Πανέμορφες και με αγαλματένια κορμιά. Οι παγκοσμίου φήμης αθλήτριες δεν είναι διάσημες για τις αθλητικές τους επιδόσεις αλλά γιατί αφήνουν τους άνδρες άφωνους.
Παίζουν γκόλφ και τένις. Οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα και κατεβαίνουν τις πίστες με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ταλαντούχες ή μη οι πανέμορφες αυτές κυρίες διαπρέπουν κάνοντας σέξι φωτογραφίσεις  και καυτές εμφανίσεις.
Anna Kournikova

Η Αnnα Kournikova δεν είχε περάσει ποτέ στα προημιτελικά του τουρνουά Grand Slam ούτε έχει κερδίσει έναν τίτλο στο WTA Tour.
Sophie Horn

Επαγγελματίας γκόλφερ, προσπάθησε πολλές φορές να συμμετάσχει στο τουρνουά LPGA, αλλά δεν τα κατάφερε. Βρήκε όμως τον δρόμο της στο μόντελινγκ και έγινε η αγαπημένη περιοδικών GQ και το Maxim.
Danica Patrick

Είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει στο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου NASCAR. Θεωρείται φρικτή οδηγός αλλά οι άνδρες την λατρεύουν.
Natalie Gulbis

Πανέμορφη και άτυχη. Στα 13 χρόνια που συμμετέχει στο τουρνουά γκολφ LPGA έχει πετύχει μόνο μια νίκη.
Allison Stokke
Εγινε διάσημη από τις συμμετοχές τις στο άλμα επί κοντώ στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Το αγώνισμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές όπως δημοφιλής είναι και η Allison ιδιαίτερα για την εξωτική ομορφιά της.
Summer Rae

Η Summer Rae προκαλεί θαυμασμό όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά για την φύση τοπυ αθλήματος στο οποίο επιδίδεται και αυτό δεν είναι άλλο από την πάλη.
Anna Sidorova

Ρωσίδα, ψηλή και πανέμορφη, πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς το 2010 και το 2014 εκπροσωπώντας τη Ρωσία στο curling στο οποίο απέτυχε οικτρά.
Sara Galimberti

Δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της Ιταλίας.
Sierra Quitiquit

Η Quitiquit είναι επαγγελματίας σκιέρ αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στα X Games ή στους  Ολυμπιακού Αγώνες, έχει όμως ένα τεράστιο κοινό από οπαδούς στο διαδίκτυο.
Blair O’Neal
Είναι παίκτρια γκολφ. Δεν το γνωρίζαμε και μάλλον ούτε κι εσείς. Ανετα πάντως θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αφού ποζάρει με την απαραίτητη χάρη στον φακό.
...



Facebook
Twitter

..