| ]

ad2

Γιατί να την αγοράσουμε αφού μπορούμε να τη φτιάξουμε πανεύκολα με τα χεράκια μας; Αν κάνατε ήδη την εξαιρετική μερέντα της Μπαρμπαρίγου, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε και την παρακάτω εξίσου φανταστική συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου!

Υλικά
- 200 γρ. κουβερτούρα 50 - 55% κακάο (ψιλοκομμένη)
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 100 γρ. φουντούκια (αποφλοιωμένα)
- 250 γρ. βούτυρο αγελάδος (ελαφρώς λιωμένο).
Εκτέλεση Αρχικά, λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και παράλληλα ζεσταίνουμε λιγάκι το ζαχαρούχο γάλα. Αφού το πράξουμε, κατεβάζουμε την κουβερτούρα από τη φωτιά και ρίχνουμε σε αυτή το γάλα, ανακατεύοντας με μια κουτάλα.

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ πολύ καλά το φουντούκι και το ρίχνουμε στο μείγμα της σοκολάτας, ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε επίσης και το βούτυρο. Ανακατεύουμε τώρα όσο καλύτερα γίνεται για να αναμειχθούν τα υλικά.

Η λαχταριστή μας μερέντα είναι έτοιμη! Το μόνο που απομένει είναι να τη βάλουμε στα βάζα και να την αποθηκεύσουμε. Τη διατηρούμε πάντοτε στο ψυγείο και την βγάζουμε να αποκτήσει θερμοκρασία δωματίου λίγο πριν την καταναλώσουμε.

Καλή επιτυχία!



Facebook
Twitter

..