| ]

ad2

Το πιο συγκλονιστικό θρίλερ στην σύγχρονη ιστορία της αεροπλοΐας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς 6 ολόκληρες μέρες μετά την εξαφάνιση του Μπόινγκ των αερογραμμών της Μαλαισίας δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του αεροπλάνου με το γεγονός να φουντώνει τα σενάρια για το μπορεί να έχει συμβεί στη μοιραία πτήση.
Οι τελευταίες εξελίξεις και οι αποκαλύψεις από εμπειρογνώμονες πως το...
αεροσκάφος πετούσε για 4- 5 ώρες μετά την εκπομπή του τελευταίου στίγματος του στα ραντάρ έχει αναγκάσει τους ειδικούς να στρέφουν πλέον τις υποψίες του στο σενάριο που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Στο Μπόινγκ 777 έγινε αεροπειρατεία! Αυτό όμως που προκαλεί τεράστια αίσθηση είναι πως αμερικανικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, εξετάζουν το αδιανόητο σενάριο πως το αεροπλάνο με τους 230 επιβάτες κατελήφθη από αεροπειρατές που το έχουν οδηγήσει σε απομονωμένη περιοχή.

Εκτιμούν μάλιστα πως πολύ πιθανόν οι 239 επιβαίνοντες να είναι ακόμα ζωντανοί και να κρατούνται ως όμηροι από τους δράστες που σχεδιάζουν να τους χρησιμοποιήσουν ως διαπραγματευτικό χαρτί για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους!

Ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας εξετάζουν συγκεκριμένα την περίπτωση ο πιλότος ή κάποιος άλλος στην πτήση να έκλεισε τα συστήματα επικοινωνίας του αεροσκάφους και τους πομπούς που στέλνουν τα ίχνη του στους πύργους ελέγχους και τα ραντάρ σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον εντοπισμό και την ίδια ώρα οδήγησε το Μπόινγκ σε μια άλλη χώρα και σε κάποιο απομονωμένο προορισμό.

Μάλιστα εκτιμούν πως τα καύσιμα που είχε στις δεξαμενές του το αεροπλάνο έφταναν για να διανύσει μια απόσταση ως και 2.200 μιλίων δηλαδή ως το Πακιστάν ή την Αραβική Θάλασσα!

Το παραπάνω σενάριο που τις πρώτες μέρες του θρίλερ με την πτήση είχε ακουστεί ως ακραίο σενάριο συνωμοσιολογίας τώρα κερδίζει έδαφος και μάλιστα σήμερα με την βρετανική εφημερίδα εξετάζεται σοβαρά από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

exedra.gr



Facebook
Twitter

..