| ]

ad2

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πολύ κρίσιμη συνεδρίαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, όπου θα ληφθεί η απόφαση για τη συνέχιση ή μη της απεργίας σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο ΠΦΣ θα ακολουθήσει...
τη «γραμμή» των φαρμακευτικών συλλόγων Αττικής και Θεσσαλονίκης, που πριν από λίγο αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας, ή την σκληρή θέση που έλαβε ο φαρμακευτικός σύλλογος του Πειραιά, που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα 48ωρη απεργία έως και την Τετάρτη.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία, με επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπου αναφέρει ότι «η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές» του, καθώς με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, συνεχίζει ο κ. Θεοδοσιάδης «ολοκλήρωσε την καταστροφή των φαρμακοποιών».
Νωρίτερα, σε συνέντευξή του, ο κ. Λουράντος, πρόεδρος των φαρμακοποιών Αττικής, δήλωσε, μετά το «11.000 φαρμακεία θα γίνουν ο τάφος σας», πως τα φαρμακεία της Αττικής θα λειτουργούν ως «εκλογικά κέντρα» που θα ενημερώνουν τους πολίτες για τις αλλαγές που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑτος, ο κ. Λουράντος είπε ακόμα: «Θα σας πω ένα μέτρο, γιατί είναι έξι, όπως θα πω στη γενική συνέλευση. Είναι 11.000 φαρμακεία να γίνουν 11.000 εκλογικά κέντρα – μηδενός εξαιρουμένου – που θα ενημερώνουν τον κόσμο για τη φαρμακευτική υπηρεσία στην Ελλάδα πλέον, τι έχασε ο κόσμος, τι χάσαμε εμείς και πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το φαινόμενο. Εάν πραγματικά έκαναν αυτό το πράγμα πριν από τις εκλογές, φανταστείτε τι θα κάνουν μετά από αυτές. Αυτό σκεφθείτε, γιατί το σκέφτομαι και τρομάζω…».



Facebook
Twitter

..