| ]

ad2

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, εξασθένιση των βοριάδων στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014.  Στα ορεινά τμήματα της...
Ηπείρου και της Μακεδονίας οι απογευματινές νεφώσεις θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 18 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 19 και τοπικά 21 στη δυτική Ελλάδα, 3 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα βορειοδυτικά έως 3 μποφόρ, ενώ στο νότιο Ιόνιο αρχικά θα είναι ανατολικοί έως 5 μποφόρ, από το βράδυ όμως σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενίσουν. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί έως 5 και τοπικά στα νοτιοδυτικά 6 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενίσουν.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις όποτε υπάρχει μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στη δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 2 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στην Ηπειρο γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά τόπους.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά τόπους.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 3 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και είναι πιθανό στην Κρήτη το βράδυ να σημειωθούν ασθενείς βροχές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



Facebook
Twitter

..