| ]

ad2

Αυτό είναι το C4 Cactus και το NewsAuto.gr το παρουσιάζει μία ημέρα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις από τη Citroen. Σε σχέση με το πρωτότυπο Cactus της Φρανκφούρτης, το αυτοκίνητο...
παραγωγής φέρει διαφορετικούς προφυλακτήρeς, φώτα και εξωτερικούς καθρέπτες.

Έχει διατηρηθεί όμως η γενική σχεδιαστική φιλοσοφία, αλλά και λεπτομέρειες όπως οι ζάντες αλουμινίου και οι θύλακες αέρα Airbumps στις πόρτες και τους προφυλακτήρες που προστατεύουν σε μικροσυγκρούσεις.

Το εσωτερικό δείχνει απλό και σύγχρονο ταυτόχρονα. Υπάρχουν δύο ψηφιακές οθόνες, μία εκ των οποίων παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων και η άλλη φιλοξενεί τις ενδείξεις των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στη βάση της κεντρικής κονσόλας έχουν τοποθετηθεί οι διακόπτες που αντικαθιστούν τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων (D,R,N), ενώ υπάρχουν και paddles πίσω από το τιμόνι.

Το Citroen C4 Cactus θα έχει τις ίδιες διαστάσεις με το πρωτότυπο μοντέλο (μήκος 4,21 m και πλάτος 1,75 m), ενώ οι πωλήσεις του θα αρχίσουν την άνοιξη, λίγο μετά την πρεμιέρα για το κοινό τον Μάρτιο στη Γενεύη. Κινητήρες θα είναι οι γνωστοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι (βενζίνης και diesel) του Ομίλου PSA, ενώ είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί άμεσα και υβριδική έκδοση.

Περισσότερα σε λίγες ώρες στο NewsAuto.gr, εδώ όπου μαθαίνετε πρώτα και με ακρίβεια όλα τα νέα της αυτοκίνησης.


newsauto.gr



Facebook
Twitter

..