| ]

ad2

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσε ένας Έλληνας ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, ο οποίος φέρεται ως ο εγκέφαλος της σπείρας η οποία είχε ως στόχο την διακίνηση 8,6 κιλά MDMA (ναρκωτικό με βάση την αμφεταμίνη), στην Αττική.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», στο κύκλωμα μετείχαν ακόμα ένας ομογενής από τη Γερμανία και μία 40χρονη, κάτοικος Νέας Σμύρνης, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε μεγάλα clubs της Αθήνας και ως μαζορέτα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Την εισαγωγή των ναρκωτικών από τη Γερμανία στην Ελλάδα φέρεται να συντόνιζε ο Ελληνας επιχειρηματίας, που κατά πληροφορίες έχει υπό τον έλεγχό του έξι εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα στο Μάιντς της Γερμανίας.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, διέθετε εδώ και αρκετό καιρό πληροφορίες που ενέπλεκαν τον επιχειρηματία σε διακίνηση ναρκωτικών από τη Γερμανία στην Ελλάδα. Μέχρι την ημέρα της σύλληψής του ωστόσο, την 23η Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί της υπηρεσίας δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Τα ναρκωτικά είχαν κρύψει στο διαμέρισμα της πρώην μαζορέτας, στη Ν. Σμύρνη. Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν 8,6 κιλά MDMA, 730 γραμμάρια αμφεταμίνης και 2,1 κιλά χασίς.

Εκτός των ναρκωτικών, κατασχέθηκαν 25 κινητά τηλέφωνα και δύο ζυγαριές ακριβείας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αξία των κατασχεμένων ναρκωτικών ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.



Facebook
Twitter

..