| ]

ad2

Τη στιγμή που το χέρι του της έκλεινε το στόμα, για να μην ακούγεται το ουρλιαχτό της και την ώθησε προς το μπαλκόνι κατέγραψαν κάμερες...
Η νεαρή κοπέλα φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια, ενώ πάλευε με τον μέλλοντα σύζυγό της, λίγες στιγμές πριν πέσει στο κενό, από τον 15ο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζούσαν.
Η Λίζα Χάρνουμ από την Αυστραλία φέρεται να φώναζε «Βοήθεια, Θεέ μου, βοήθησέ με» καθώς πολεμούσε για τη ζωή της, το βράδυ της 30ης Ιουλίου 2011,

όταν κι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού που μοιραζόταν με τον αρραβωνιαστικό της, Σάιμον Γκίτανι, στο Σίδνεϊ. Ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τη βοηθήσει και η νεαρή γυναίκα έπεσε νεκρή.

Τώρα, κατά τη διάρκεια της δίκης του Γκίτανι, αποκαλύφθηκε ότι όλο το φριχτό περιστατικό κινηματογραφήθηκε από μία από τις μικροσκοπικές κάμερες που είχε τοποθετήσει ο, κατηγορούμενος για το φόνο της, αρραβωνιαστικός της, ώστε να παρακολουθεί την κάθε κίνηση της Λίζα.Ο 37χρονος αρνείται τις κατηγορίες για το φόνο της Λίζα και ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τη σώσει, όταν εκείνη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο κατηγορούμενος ζήλευε τόσο πολύ το θύμα που της απαγόρευε να έχει επαφές με τους φίλους της, να εργάζεται σε κομμωτήριο, μέχρι που είχε προσλάβει ιδιωτικό γυμναστή, για να μην βγαίνει έξω για να πάει στο γυμναστήριο και έρθει σε επαφή με άλλους άνδρες, περιέγραψε ένας από τους κατήγορους. Ο Γκίτανι περιγράφηκε ως άνδρας «κτητικός και βασανιστής» αφού είχε κάνει το θύμα Καθολική και την ανάγκαζε να ντύνεται και να χτενίζεται με τον τρόπο που εκείνος της υπαγόρευε.

«Πίστευε ότι έπρεπε να τον υπακούει μόνο και μόνο επειδή ήταν το αρσενικό στη σχέση τους» συμπλήρωσε ο κατήγορος. Αλλά η παράλογη συμπεριφορά του δεν σταμάτησε εκεί. Είχε τοποθετήσει δίκτυο καμερών ασφαλείας στο σπίτι, για να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση και έψαχνε τα μηνύματα στο κινητό της και τα email της.

Η Χάρνουμ, σύμφωνα με το δικαστήριο, είχε τρομοκρατηθεί με τη ζήλια του αρραβωνιαστικού της και όταν έβγαινε από το σπίτι το βλέμμα της ήταν μόνο κάτω ή κοίταζε τον ίδιο, με το φόβο ότι θα την κατηγορήσει πως κοιτάζει άλλον άνδρα. Όπως φαίνεται η ζήλια του οδήγησε στον φόνο. Η δίκη συνεχίζεται.



Facebook
Twitter

..