| ]

ad2

Στο Ζάππειο πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της Διακυβερνητικής Συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.
Τη συμφωνία υπέγραψαν παρουσία των πρωθυπουργών της Ελλάδας και του Ισραήλ Κυριάκου Μητσοτάκη και Μπενιαμίν Νετανιάχου, και του Προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, από τους υπουργούς Ενέργειας των τριών χωρών Κωστή Χατζηδάκη, Γιουβάλ Στάινιτς και Γιώργο Λακκοτρύπη.
2.1.20

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ:The.Life.and.Times.of.Judge. ( ΡΟΫ ΜΠΙΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ- Ο ΝΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΚΟΣ) (*****)

2.1.20

(Και) Στρατιωτικά οχήματα από την ΝΑΜΚΟ! Γιατί όχι;


Έχουμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία που έχει θριαμβεύσει στο παρελθόν και είναι -από ότι γνωρίζουμε- έτοιμη να επανέλθει "δριμύτερη" στην κατασκευή οχημάτων διαφόρων τύπων. Την  ΝΑΜΚΟ που με τα απίθανα  τέλεια και "αθάνατα" "PONY" της, χιλιάδες Έλληνες και Υπηρεσίες είχαν εφοδιασθεί .

 Γιατί να μην αναλάβει λοιπόν και την κατασκευή στρατιωτικών οχημάτων;
2.1.20

Γιατί να μη δούμε ένα ελληνικής κατασκευής στρατιωτικό όχημα το 2021;



Το 2019 έκλεισε για την Τουρκία και τον πρόεδρο Ερντογάν, με άλλο ένα εμβληματικό βιομηχανικό επίτευγμα, αυτή την φορά στον πολιτικό τομέα, το πρώτο τουρκικής σχεδιάσεως ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η στοχοθέτηση βιομηχανικών επιτευγμάτων ως εθνικών σκοπών από την κυβέρνηση μιας αναπτυσσόμενης χώρας, δεν αντιπροσωπεύει μόνο ένα υγιές πλαίσιο μιας εθνικής προσπάθειας υψηλού συμβολισμού αλλά και έναν χειροπιαστό τρόπο παρουσιάσεως δειγμάτων αναπτύξεως στον βιομηχανικό, εμπορικό και οικονομικό τομέα.
2.1.20

EastMed: «Θα προστατευθεί με κάθε τρόπο και μέσο από Ελλάδα και Ισραήλ» - Τι προβλέπει η συμφωνία

Με την υπογραφή της Διακυβερνητικής συμφωνίας για τον αγωγό EastMed όλα αλλάζουν γεωπολιτικά αφού επί της ουσίας αποτελεί μια «πολιτική» ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.
2.1.20

Η Ελλάδα «ανακηρύσσει» ΑΟΖ μέσω EastMed και ο Ρ.Τ.Ερντογάν απειλεί να πουλήσει τους Ελληνες... σκλάβους!

H αντίστροφη μέτρηση για μια πιθανή αναμέτρηση Ελλάδος-Τουρκίας, φαίνεται ότι ξεκινά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση θα οδεύσει προς άμεση κλιμάκωση: Το τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη και ο  Τούρκος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσς τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να πράξουν το ίδιο με τον ...Οθωμανό ναύαρχο Χ.Μπαρμπαρόσα, ο οποίος στο απόγειο της ισχύος της οθωμανικής αυτοκρατορίας τον 16ο αιώνα είναι καταφέρει να κυριαρχήσει σε κεντρική ανατολική Μεσόγειο, κατανικώντας τους δυτικούς στόλους.
2.1.20

Κίναρος: Βρέθηκε σώα η μοναδική κάτοικος του νησιού που αγνοούνταν επί τρεις ημέρες (βίντεο-φωτο) (upd)



Σώα είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου που αγνοούνταν εδώ και λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24 η μοναδική κάτοικος της Κινάρου, έχει κάποια βλάβη το τηλέφωνό της, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η επικοινωνία μαζί της. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που χάνεται η επικοινωνία με τη Κίναρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξανά συμβεί κάτι ανάλογο.
2.1.20

Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη (31.12.19)


https://www.kathimerini.gr/
2.1.20

Μπ. Νετανιάχου: «Δημιουργήσαμε μια συμμαχία μεγάλης σημασίας στην Ανατολική Μεσόγειο»


Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Τον Ισραηλινό πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
2.1.20

Οδυσσεύς Αγγελής


Ανώτατος αξιωματικός του Στρατού, εκ των πρωταιτίων του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967.
Ο Οδυσσεύς Αγγελής γεννήθηκε στη Στενή Ευβοίας στις 2 Ιανουαρίου 1912. Γιος του σιδηρουργού Μιλτιάδη Αγγελή, είχε άλλα εννέα αδέλφια. Μετά την περάτωση των σπουδών του στο Γυμνάσιο Χαλκίδας εισήχθη στη Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1934 ως ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.
2.1.20

Ευχές & δώρα από την Ι.Ρ.Α. Τρικάλων

Ανακοίνωση της ΙΡΑ Τρικάλων: Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μια χρονιά τα μέλη του Δ.Σ. της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.), επισκέφθηκαν την
31-12-2019 και περί  ώρα 23:00΄, ταυτόχρονα, σχεδόν όλες τις Υπηρεσίες και τις Ομάδες (ΟΠΚΕ- ΔΙ.ΑΣ.) της Δ.Α. Τρικάλων και αντάλλαξαν ευχές με όλους του συναδέλφους, που η αλλαγή του χρόνου θα τους βρει στο καθήκον, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
2.1.20

Τα όνειρα του Ερντογάν "σκοντάφτουν" στον Ιμάμογλου - Σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα τους


Το όνειρο του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει μια διώρυγα στην Κωνσταντινούπολη σκοντάφτει στη σθεναρή αντίσταση του νέου δημάρχου της τουρκικής μεγαλούπολης, ο οποίος αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ως ο κύριος αντίπαλός του.
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο οποίος είναι μέλος του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης και εξελέγη δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης το 2019, υποστηρίζει πως το σχέδιο αυτό, το κόστος του οποίου έχει υπολογισθεί σε περίπου 11 δισεκατομμύρια ευρώ, θα ήταν σπατάλη και περιβαλλοντική καταστροφή ενώ θα ενίσχυε τον σεισμικό κίνδυνο.
2.1.20

ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Οινούσσες και Παναγιά – Με «πιθανή» ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα F-35 απαντά το ΥΠΕΘΑ


Προκαλούν και σήμερα οι Τούρκοι, ημέρα υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, μεταξύ της Ελλάδας, της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ.

Το πρωί της Πέμπτης, στις 09:47, δύο τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από τη νήσο των Οινουσσών και τη νήσο Παναγιά, στα 24.000 πόδια. Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά.
2.1.20

30 συνηθισμένες ελληνικές εκφράσεις που σιγά σιγά χάνονται...


Συνηθισμένες εκφράσεις του παρελθόντος που σιγά σιγά χάνονται παραχωρώντας τη θέση τους σε νέες, που έχουν κι αυτές τη δική τους ιστορία, χωρίς όμως των παλιών εκφράσεων τη χάρη και τη φαντασία.

1.1.20

Υπογραφή EastMed αύριο: Ουσιαστική ανακήρυξη ελληνικής ΑΟΖ με την Τουρκία να μιλά για «casus belli»

Η υπογραφή αύριο στο Ζάππειο της πολιτικής συμφωνίας Ελλάδας-Ισραήλ και Κύπρου για τον αγωγό EastMed, αποτελεί ουσιαστικά την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) για την Ελλάδα, με την Κύπρο, αλλά και το Ισραήλ να αναγνωρίζουν αυτή την πραγματικότητα, αλλά την Αίγυπτο να απέχει και την Ιταλία να παρακολουθεί «διακριτικά» και να μην συμμετέχει στο έργο.
1.1.20

Ερντογάν σε Τούρκους ναύτες: «Προκαλείτε φόβο στους εχθρούς σας - Συγχαρητήρια»! - Η απάντηση του ΠΝ



Στον… δικό του κόσμο ζει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν θεωρώντας ότι το Ναυτικό του εμπνέει «φόβο» στους εχθρούς του.

«Σας συγχαίρω η στάση σας ειδικά στη θάλασσα εμπνέει εμπιστοσύνη στους φίλους και φόβο στους εχθρούς. Για αυτό σας συγχαίρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.
1.1.20

Η χώρα εποικίζεται με πρωτοφανή ταχύτητα: 103.000 καταμετρημένοι αλλοδαποί εισέβαλαν στην Ελλάδα το 2019

H  κυβέρνηση σκοπεύει να αντιδράσει σαν Ελληνική κυβέρνηση;
Juan
Ανατριχίλα για το μέλλον της Ελλάδας προκαλούν τα επίσημα στοιχεία, αναφορικά με τις εισόδους και εγκαταστάσεις στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών από θαλάσσια και χερσαία «σύνορα» το 2019.
1.1.20

Βίντεο: Έτσι έγινε η εισβολή στην αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης - Ανεστάλη η λειτουργία της

Η αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη ανακοίνωσε σήμερα την αναστολή των εργασιών της, μία ημέρα μετά την εισβολή παραστρατιωτικών οργανώσεων και οπαδών τους στην περίμετρό της, βάζοντας φωτιές, πετώντας πέτρες και σπάζοντας κάμερες ασφαλείας.
1.1.20

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Posse (****)

1.1.20

Αύριο οι υπογραφές για EastMed - Ιταλία: «Στηρίζουμε» αλλά δεν συμμετέχουν - Πελάτης του ισραηλινού φ.α. η Ελλάδα

Η Ιταλία εξέφρασε την στήριξή της στο project του EastMed στον οποίο βέβαια υποτίθεται ότι θα συμμετάσχει, αν και θα απέχει από την αυριανή υπογραφή του έργου στο Ζάππειο.
Mε επιστολή που απηύθυνε ο Ιταλός υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης (αρμόδιος για θέματα Ενέργειας) Στέφανο Πατουανέλι, στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ενόψει της αυριανής υπογραφής της Διακυβερνητικής Συμφωνίας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, για την κατασκευή του έργου, «εύχονται» την επιτυχία του έργου.
1.1.20

Πρωταθλητές τα ελληνικά ομόλογα το 2019, δάνεια 4 ως 8 δισ. το 2020


Η μεγάλη επιστροφή των ελληνικών ομολόγων. Το 2019 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η χρονιά των ελληνικών ομολόγων. Οι θεσμικοί επενδυτές επέστρεψαν μαζικά στη δευτερογενή αγορά αναδεικνύοντας τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου “πρωταθλητές της αγοράς” καθώς οι τιμές τους μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκαν κατά μέσο ορο 25%.
1.1.20

Μονόδρομος Αθήνας η σύναψη στρατιωτικού συμφώνου Ελλάδας-Ισραήλ


Στην προσπάθεια αναχαίτισης της τουρκικής επιβουλής και της αποτροπής δημιουργίας τετελεσμένων εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο η Ελλάδα δεν έχει πολλούς συμμάχους, ας μη γελιόμαστε. Το ισχυρό μας χαρτί, δεν είναι ασφαλώς ούτε η ανύπαρκτη στήριξη της Ευρώπης, ούτε η ευμενής ουδετερότητα της Ουάσιγκτον, ούτε οι φρεγάτες του Μακρόν, που σήμερα έρχονται και αύριο φεύγουν.
1.1.20

Αντεπίθεση του LNA σε όλα τα μέτωπα - Προσπάθεια ανακατάληψης των χαμένων θέσεων από τους Σύρους ισλαμιστές

Σύμφωνα με την ιορδανική εφημερίδα  Al-haddath, οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ εξαπέλυσαν πριν από λίγο στην Τρίπολη, νέα αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα, στην προσπάθειά τους να ανακαταλάβουν το χαμένο έδαφος από τους Σύρους ισλαμιστές του Ερντογάν.
1.1.20

Έρχονται πρόστιμα για όσους κάνουν «μετατροπές» στα οχήματά τους

Στο στόχαστρο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μπαίνουν τα συνεργεία που «πειράζουν» τα αυτοκίνητα ή τα δίκυκλα και μάλιστα τα στελέχη της έχουν σχεδόν έτοιμη την διάταξη που προβλέπει βαριά πρόστιμα.
1.1.20

Ένας «θερμός» διπλωματικά Ιανουάριος: Mόνο η αρχή ο EastMed


Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου καταφθάνουν στην Aθήνα την Πέμπτη για να υπογράψουν τη Διακρατική Συμφωνία (IGA) για τον αγωγό

Τις διπλωματικές κινήσεις που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση για το νέο έτος στον απόηχο της τουρκολιβυκής συμφωνίας σηματοδοτεί η υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό φυσικού αερίου Eastern Mediterranean (EastMed) λίγες μόνο ώρες μετά την έλευση του 2020. 
1.1.20

Νέα ψυχρή εισβολή ανήμερα Πρωτοχρονιάς - Οι κλειστοί δρόμοι


Νέα ψυχρή εισβολή από τα βόρεια θα επιδεινώσει πρόσκαιρα τον καιρό από σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς,  με τοπικές βροχές,  θυελλώδεις ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και  παροδικές χιονοπτώσεις. 


Από την Πέμπτη το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
1.1.20

Αστραπιαία επιχείρηση μεταφοράς Αμερικανών από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Βαγδάτη - Είχαν κρυφτεί στο «ασφαλές δωμάτιο»


Επιχείρηση αερομεταφοράς Αμερικανών πεζοναυτών, πραγματοποίησαν ελικόπτερα στην αμερικανική πρεσβεία στη Βαγδάτη, μετά την εισβολή σε αυτή διαδηλωτών οι οποίοι υποκινούνταν από το Ιράν.
1.1.20

Το μεγάλο ραντεβού για τον αγωγό EastMed


Την Πέμπτη δύο Ιανουαρίου θα μπουν οι υπογραφές στη συμφωνία για τον αγωγό φυσικού αερίου EastMed, μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.
Παράλληλα από το ΥΠΕΝ έγινε γνωστό ότι πριν την υπογραφή της συμφωνίας, μεθαύριο Πέμπτη, θα υπογραφεί Προσύμφωνο Συνεργασίας (Letter of Intent) μεταξύ της ΔΕΠΑ και της Energean Oil & Gas, για την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω του αγωγού.
31.12.19

Η EFENPRESS ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

31.12.19


31.12.19

Ιράκ: Κρίσιμη η κατάσταση στην αμερικανική πρεσβεία - Σπεύδει ειδική ομάδα πεζοναυτών - (upd)


Κρίσιμη εξακολουθεί, να είναι η κατάσταση στην λεγόμενη «πράσινη ζώνη» στη Βαγδάτη με την αμερικανική πρεσβεία να πολιορκείται από διαδηλωτές και μέλη παραστρατιωτικών οργανώσεων που καθοδηγούνται από το Ιράν.
31.12.19


31.12.19

Σκίτσα του Ηλία Μακρή και του του Δημήτρη Χαντζόπουλου

του Δημήτρη Χαντζόπουλου
31.12.19

Το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη

31.12.19

Αραβικός Σύνδεσμος σε Τουρκία: «Σταματήστε κάθε μετακίνηση εξτρεμιστών τρομοκρατικών οργανώσεων στη Λιβύη»

Ο Αραβικός Σύνδεσμος, που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως κατόπιν αιτήματος του Καΐρου, ανακοίνωσε ότι καθίσταται αναγκαίο «να εμποδιστούν οι παρεμβάσεις στη Λιβύη», όπου το κυβερνητικό μόρφωμα της Τρίπολης (GNA) υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία.
31.12.19

Με «EastMed» & επίσκεψη Νετανιάχου ξεκινάει το νέο έτος: Γεωπολιτική αναβάθμιση που την «ξεθώριασε» η Χάγη & η Λιβύη

Με πολύ σημαντικές εξελίξεις θα μπει ο νέος Χρόνος καθώς θα πραγματοποιηθεί η επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για να υπογραφεί η συμφωνία για τον East Med.
31.12.19

Προσοχή: Από αύριο αλλάζουν όλα με τις ηλεκτρονικές πληρωμές - Δείτε ποιες αποδείξεις «μετράνε»

Από αύριο 1/1/2020, η κυβέρνηση σκοπεύει όσο το δυνατόν περισσότερο να βάλει «φρένο» στη φοροδιαφυγή αυξάνοντας το όριο δαπάνης εισοδήματος με ηλεκτρονικές αποδείξεις από το 10%-20% που είναι σήμερα στο 30% του συνολικού ετήσιου εισοδήματός τους.
31.12.19

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στoν Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


 Εορταστικές μελωδίες, χαρούμενες μουσικές, χορωδίες και μπάντες ήχησαν σήμερα στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου από το πρωί σύλλογοι, σωματεία και φορείς τραγούδησαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
31.12.19

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2001!!!. Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ!!!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Την Πρωτοχρονιά του 2001, η Ελλάδα με Πρωθυπουργό τον κ. Σημίτη, εντάχθηκε στην Ευρωζώνη με τη χειρότερη και την πλέον καταστροφική ισοτιμία μεταξύ ευρώ και δραχμής, που ήταν : 1 ευρώ=340,75 δραχμές!!!
Πρέπει δε να λάβουμε υπόψη μας, ότι : Η ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, την 1-1-2001 ήταν ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ στα Βαλκάνια!!!. Αγοράζαμε αιγοπρόβατα προς σφαγήν από τους Αλβανούς και τους πληρώναμε σε δραχμές και οι Αλβανοί έτριβαν τα χέρια τους από χαρά, γιατί ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ανταλλασσόταν με εκατοντάδες Αλβανικά ΛΕΚ (ΛΕΚ είναι το νόμισμα της Αλβανίας).
31.12.19

Το Μαξίμου κατακλύστηκε από Βορειοηπειρώτες μαθητές που είπαν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό


20 μαθητές του σχολείου Όμηρος Χιμάρας μαζί με 7 μαθητές από την Δρόπολη, ταξίδεψαν επι 10 ώρες ώστε να παραστούν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και να πουν τα κάλαντα στον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε και χαιρέτισε ένα ένα τα παιδιά και έλαβε ως δώρο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της Χιμάρας, ρακί, ελαιόλαδο, κρασί κ.α.
31.12.19

Στην Ουάσινγκτον οι πρωθυπουργοί μας πάνε πάντα μ΄ένα “δώρο”! Ο Τσίπρας τα F-16, ο Μητσοτάκης τα F-35


Τελικά στην Ουάσινγκτον πάντα πρέπει να πηγαίνουμε με το “δώρο” μας…Ο Τσίπρας συνάντησε τον Τραμπ έχοντας στις αποσκευές του τον εκσυγχρονισμό των F-16. Έπρεπε να ΄χε γίνει από το 200ο, γίνεται τώρα με τελείως λάθος τρόπο…
Ο Μητσοτάκης όπως όλα δείχνουν, θα ΄χει για καλό και για κακό στις δικές του αποσκευές τα F-35, στη συνάντηση που θα ΄χει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Μην εκπλαγούμε αν ακούσουμε τον Τραμπ να κάνει ανακοινώσεις. Το ΄χε κάνει και στον Τσίπρα…
31.12.19

Τα κρυμμένα μηνύματα στα κάλαντα Πρωτοχρονιάς που δεν ξέρατε - Δεν φαντάζεστε τι ακριβώς σημαίνουν

Μπορεί μικροί- μεγάλοι να ξέρουμε απ΄έξω και ανακατωτά τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, καθώς άλλοι έχουν περάσει από την θέση του ερμηνευτή και άλλοι από του ακροατή, αλλά πόσοι έχουν καθίσει να ερμηνεύσουν τα λόγια τους;
31.12.19

Η Άγκυρα εμποδίζει την πρόσβαση του Ισραήλ στη θάλασσα – Σε πόλεμο οδηγούν οι τουρκικές ενέργειες στην Α. Μεσόγειο

Μήπως θα πρέπει να γίνει μία ταυτόχρονη επίθεση Ελλάδος, Αιγύπτου και Ισραήλ κ.λ.π κατά της Τουρκίας και να την διαλύσουν;
Τι περιμένουν να τους διαλύσει αυτή;
ΑΛΕΞ
Στο Ισραήλ, στο οποίο τα πάντα εξαρτώνται κατά 99% από τους θαλάσσιους λιμένες, σε σχέση με τις εισαγωγές και εξαγωγές αγαθών, έχει βαρέσει συναγερμός, από τη νέα πραγματικότητα στην ΑΜεσόγειο, καθώς η Άγκυρα επιδιώκει να επωφεληθεί από τα κενά στη συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για τα ναυτικά όρια του 1982, αναφέρει ο Δρ. Beni Shpeinner, τονίζοντας ότι όλα αλλάζουν ραγδαία στη χώρα αυτή, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού άμυνας περί μη επικείμενης ναυτικής σύγκρουσης με την Τουρκία.
31.12.19

Τραμπ για την επίθεση σε εκκλησία του Τέξας: «Σώθηκαν ζωές χάρη στο νόμο του Τέξας που επιτρέπει όπλα»

O Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στα θύματα της επίθεσης ενόπλου μέσα σε εκκλησία στο Τέξας.


Ο Αμερικανός πρόεδρος μετά τα συλλυπητήρια στους οικείους του θύματος για την επίθεση, αποθέωσε τους φρουρούς που βρίσκονταν στην ενορία εκείνη τη στιγμή, λέγοντας πως σώθηκαν ζωές «επειδή ο νόμος του Τέξας τους επιτρέπει να οπλοφορούν»…
31.12.19

Με εντολή Μητσοτάκη, Καραμανλής και Χρυσοχοΐδης διερευνούν τα αίτια για την ταλαιπωρία πολιτών στην Εθνική Οδό

Οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ .Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης κινούν όλες τις διαδικασίες για να διερευνηθεί τι έφταιξε για την ταλαιπωρία των πολιτών και το κλείσιμο της Εθνικής Οδού, που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας, το απόγευμα της Δευτέρας (30.12.2019).



Facebook
Twitter

..