| ]

ad2

Με τρεις απευθείας πτήσεις την εβδομάδα για Βρυξέλλες επέστρεψε στην Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines. Από τις αρχές Απριλίου οι πτήσεις αναχωρούν από τις Βρυξέλλες το πρωί και επιστρέφουν από την Αθήνα το απόγευμα.
Έπειτα από απουσία δύο ετών η Brussels Airlines επιστρέφει στην Αθήνα. Η...
μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Βελγίου διενεργεί πτήσεις από την αρχή του μήνα, τρεις φορές την εβδομάδα, μεταξύ του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Κατά την υψηλή τουριστική περίοδo, δηλ. τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα προστεθεί και 4ο δρομολόγιο.

«Με μεγάλη χαρά συνδέουμε και πάλι την Ελλάδα με τη βάση μας στην πρωτεύουσα της Ευρώπης», δηλώνει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Brussels Airlines, κ. Αντρέας Βάινγκάρτνερ. «Τα πρώτα αποτελέσματα των νέων μας πτήσεων είναι πολύ ενθαρρυντικά. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων λειτουργίας επιτύχαμε συντελεστή πληρότητας 90%».

Οι επιβάτες στο δρομολόγιο Αθήνα – Βρυξέλλες, όπως και στα υπόλοιπα ενδοευρωπαίκά δρομολόγια της Brussels Airlines έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών κατηγοριών θέσεων: Business Class «b.business» και των προϊόντων της Economy Class «b.flex» και «b.light». Χάρις στις τρεις αυτές διαφορετικές θέσεις, η Brussels Airlines προσφέρει ιδανικές λύσεις σε επιβάτες που είτε δίνουν βάρος στην άνεση και την ευελιξία, είτε στους οικονομικούς ναύλους.

Οι πτήσεις διενεργούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου θα προστεθεί πτήση κάθε Σάββατο. Η αναχώρηση από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα γίνεται το πρωί και από την Αθήνα νωρίς το απόγευμα. Χάρις στα ιδανικά αυτά ωράρια, οι επιβάτες μπορούν να συνδυάζουν ανταπόκριση με πολλές πτήσεις της Brussels Airlines προς τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τις ΗΠΑ.
Όλες οι πτήσεις διενεργούνται με μοντέρνα αεροσκάφη τύπου Airbus A 319 ή Airbus A 320. Η Brussels Airlines εξόπλισε πρόσφατα τα αεροσκάφη αυτά με νέα, άνετα και εργονομικά καθίσματα.

Εκτός από τις δικές της πτήσεις, η Brussels Airlines προσφέρει στους επιβάτες όχι μόνο τη δυνατότητα συνδυασμού πτήσεων με την Aegean Airlines, εταίρο κοινής εκμετάλλευσης πτήσεων (code share) και εταίρο στη συμμαχία Star Alliance, αλλά και καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Βρυξελλών και αρκετών ελληνικών νησιών. Επιπλέον, οι πτήσεις και οι ναύλοι της Brussels Airlines συνδυάζονται με όλες τις εταιρείες του Ομίλου της Lufthansa προσφέροντας καθημερινά στους επιβάτες δυνατότητες συνδυασμού με τη Lufthansa, την Austrian και τη Swiss. Στα δρομολόγια προς Β. Αμερική οι δυνατότητες συνδυασμού είναι ακόμη μεγαλύτερες διότι εκτός από τις εταιρείες του Ομίλου της Lufthansa, τα δρομολόγια της United Airlines και της Air Canada συνδυάζονται με τις πτήσεις της Brussels Airlines από και προς Νέα Υόρκη καθώς και από και προς το αεροδρόμιο Ουάσινγκτον Ντάλας.



Facebook
Twitter

..