| ]

ad2

Από τα… άγραφα είναι το περιστατικό που συνέβη σε μια καφετέρια στην πόλη της Ρόδου, όταν οι υπάλληλοι τσάκωσαν στα πράσα έναν Ισραηλινό που είχε βάλει «χέρι» στα προσωπικά αντικείμενα και το κινητό δυο αλλοδαπών γυναικών που εργάζονται στο κατάστημα.
Ένας 40χρονος Έλληνας συνάδελφος των θυμάτων αποδείχθηκε...
βασιλικότερος του βασιλέως και, αφού επέστρεψε τα κλοπιμαία στις δυο υπαλλήλους, άρπαξε από τον 24χρονο δράστη τα… δικά του χρήματα, κάποια προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό που είχε πάνω του και τον πέταξε… κλωτσηδόν στο δρόμο!
Παρ’ ότι είχε… λερωμένη τη φωλιά του, ο νεαρός Ισραηλινός κατέφυγε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας για να καταγγείλει τον 40χρονο υπάλληλο του καταστήματος για κλοπή! Πράγματι, ο Έλληνας συνελήφθη, αλλά όταν εξήγησε τι συνέβη συνελήφθη και το «θύμα» και μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με τις ίδιες κατηγορίες!
Ήταν και… πλεονέκτης ένας 33χρονος που μπήκε παριστάνοντας τον πελάτη στο κατάστημα ενός 67χρονου στο Ρέθυμνο. Αφού έκλεψε ένα κινητό χωρίς να γίνει αντιληπτός, θέλησε να αρπάξει και δεύτερο! Όμως, ο ιδιοκτήτης τον πήρε είδηση και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και του επέστρεψαν τα κλεμμένα κινητά. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Εκεί που μιλούσε στο κινητό της μια γυναίκα ενώ περπατούσε στην πόλη της Ρόδου, το ένιωσε να… πετάει μέσα από το χέρι της! Ένας 22χρονος της το είχε αρπάξει και έσπευδε να εξαφανιστεί, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αναγνωρίστηκε από το θύμα και υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το κινητό για να μην βρεθεί πάνω του!



Facebook
Twitter

..