| ]

ad2

Τόσα αντικείμενα δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά σε χειρουργικό τραπέζι. Εξι ρολόγια, αναπτήρες, ένα πιρούνι, ένα κουτάλι, ένα στυλό, και δύο νυχοκόπτες. Κι όμως, όλα αυτά βγήκαν από το στομάχι ενός ληστή που ήθελε....
με κάθε τρόπο να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Ο Ντάριουζ Πιοτρόφσκι διέπραξε ληστεία σε διαμέρισμα, αλλά βγαίνοντας έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, που έπειτα από καταδίωξη τον έπιασαν. Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, όμως, ο 39χρονος διαμαρτυρήθηκε για έντονους πόνους στο στομάχι. Ο γιατρός που τον εξέτασε δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, μέχρι τη στιγμή που ζήτησε να του κάνουν μία ακτινογραφία. Οταν την είδε, δεν πίστευε στα μάτια του.

Η εξέταση αποκάλυψε πως το στομάχι του Πιοτρόφσκι ήταν γεμάτο με κλοπιμαία και τον έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η επέμβαση κράτησε αρκετές ώρες και τα ευρήματα ήταν τόσο περίεργα, που η Ενωση Αναισθησιολόγων της Πολωνίας, όπου έγιναν όλα αυτά, δημοσίευσε το περιστατικό στην ιστοσελίδα της.

Το δικαστήριο έκρινε πως ο 39χρονος έπρεπε να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία, εξαιτίας της απόφασης του να καταπιεί τα κλοπιμαία, σύμφωνα με την Daily Mail. Πάντως, όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε κάτι τέτοιο, καθώς η ικανότητά του να καταπίνει ασυνήθιστα αντικείμενα τον βοήθησε να κάνει... καριέρα στο έγκλημα.



Facebook
Twitter

..