| ]

ad2

Ένα απίστευτο και ταυτόχρονα προκλητικό περιστατικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ΒΗΜΑ.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης εις βάρος του οποίου εκκρεμούν...
μία σειρά δικαστικές έρευνες έκανε ανάσταση στην εκκλησία που ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών.
Όπως γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο ΒΗΜΑ, με το που εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών, υπήρξε αμέσως ενημέρωση των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και του υπουργείου, ουσιαστικά ζητώντας οδηγίες.
Όπως ανέφερε στο «Βήμα» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ «Η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή, όμως, ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών.
Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του, αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας».
Τόσο η απάντηση όσο και το γεγονός το ίδιο προκαλεί τεράστια ερωτήματα τόσο για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και τον αρμόδιο υπουργό όσο και συνολικά για την κυβέρνηση.
Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, είχε προσπαθήσει να παρεβρεθεί ωστόσο οι αστυνομικοί δεν του το επέτρεψαν.
Από τότε μέχρι τώρα τι άλλαξε;;

tribune.gr



Facebook
Twitter

..