| ]

ad2

Χειμωνιάτικο είναι σήμερα Μεγάλη Πέμπτη το σκηνικό στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα. Στους 6 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στις Σέρρες.

Στους 5 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο. Στον ένα...
βαθμό Κελσίου, με αίθριο καιρό είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, στα Γρεβενά και στη Φλώρινα.
Για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, καταιγίδες πιθανόν ισχυρές κατά διαστήματα και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινάκαι περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια.
Για τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και άστατος καιρός στην υπόλοιπη χώρα με σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και βελτίωση στα ανατολικά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Το Μεγάλο Σάββατο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολική Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και ορεινά ηπειρωτικά με βελτίωση από το βράδυ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά και νότια.
enet.gr



Facebook
Twitter

..