| ]

ad2

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σάββατο σε όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεορολόγων. Τα θερμόμετρα, μάλιστα, αναμένεται να δείξουν σε αρκετές περιοχές ακόμα και τους 19-20 βαθμούς Κελσίου τις μεσημεριάνες ώρες.
Αναλυτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως...
18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιάδες μέτριους και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα με τη θερμοκρασία στο κέντρο να φτάνει έως και τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου. Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή αναμένεται μικρή επιδείνωση του καιρού σε ορισμένες περιοχές καθώς στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, μετά το μεσημέρι αναμένονται τοπικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Η θερμοκρασία, δε, θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.
Αντίθετα, οι πρώτες τρεις ημέρες της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να «μυρίσουν» ακόμα περισσότερο άνοιξη καθώς παρά τις παροδικές βροχές στα ανατολικά της χώρας, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει ακόμα μεγαλύτερη άνοδο.



Facebook
Twitter

..