| ]

ad2

Το Newsbomb.gr «σπάει» τα γλωσσικά «σύνορα» στο χώρο της online ενημέρωσης και εντάσσει στην ειδησεογραφική του δράση, δύο νέες ενότητες, προβάλλοντας καθημερινά σε όλο τον πλανήτη, τις κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα, στην ρωσική και την αγγλική γλώσσα.

To κορυφαίο ειδησεογραφικό site πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και προσφέρει πλήρη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, μεταδίδοντας όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και παρέχοντας εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στις δύο νέες ενότητες στους αγγλόφωνους και ρωσόφωνους που ζουν στη χώρα μας και όχι μόνο...
Μέσα από τις δύο online εκδόσεις στα αγγλικά και τα ρωσικά, το Newsbomb.gr αναδεικνύεται ως η πρώτη πηγή ενημέρωσης για όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα, για δύο τεράστιες «δεξαμενές» χρηστών του διαδικτύου.

Παράλληλα, στοχεύει -σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου- στη στήριξη της πατρίδας μας και την ενίσχυση της προβολής της σε όλο τον πλανήτη, μέσω μιας σειράς προωθητικών ενεργειών σε Ρωσία, ΗΠΑ, Καναδά, Μεγάλη Βρετανία και Αυστραλία. Οι εκπλήξεις για τους επισκέπτες της κορυφαίας ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα και τους ομογενείς μας σε όλο τον κόσμο θα συνεχιστούν, θα είναι πολλές και άκρως ευχάριστες!



Facebook
Twitter

..