| ]

ad2

Γάλλοι κομμωτές είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού του Πέτρου...
Κωστόπουλου στη Μύκονο. Το σπίτι είχε περάσει από τον Ιανουάριο του 2012 στα χέρια της τράπεζας... Eurobank που τελικώς το εκποίησε έναντι τιμήματος 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα του 2013 και οι νέοι αγοραστές είναι γνωστοί στη χώρα τους κομμωτές, ιδιοκτήτες αλυσίδας κομμωτηρίων.

Το σπίτι είχε χτίσει ο γνωστός επιχειρηματίας στα μέσα της δεκαετίας του '90, στα Χουλάκια της Μυκόνου. Ξεπερνά σε έκταση τα 1.500 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει μοναδική θέα και συνορεύει με τα εξοχικά γνωστών επιχειρηματιών.

Τα τελευταία χρόνια ήταν υποθηκευμένο στην τράπεζα Εurobank, η οποία τελικώς καρπώθηκε και το τίμημα της πώλησής του στους συγκεκριμένους αγοραστές οι οποίοι όμως ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το είχαν νοικιάσει από γνωστή μεσίτρια για να περάσουν τις διακοπές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πραγματικά “ερωτεύτηκαν” το σπίτι από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να το αποκτήσουν, κάτι που τελικώς πέτυχαν μετά από κάποιους μήνες διαπραγμάτευσης με τα στελέχη της τράπεζας.

newsnowgr.com



Facebook
Twitter

..