| ]

ad2

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν την Κυριακή πολλές περιοχές στην Ελλάδα. Στα Ιωάννινα στην παραλίμνια περιοχή και στο νησάκι, στον...
Κατσικά, την Πεδινή και την Αμπελιά.

Οι περιοχές αυτές είναι της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, των Ιωαννίνων, της Καστοριάς , της Πρέβεζας και χωριά της Αλεξανδρούπολης λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΙΕ.

Στη Θεσσαλονίκη θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω εργασιών συντήρησης στις περιοχές Χαριλάου και Βούλγαρη, πάνω από την εσωτερική περιφερειακή οδό στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στο Φίλυρο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και στο Βαλτοχώρι του δήμου Χαλκηδόνας.

Στη Βέροια διακοπές στο ρεύμα θα σημειωθούν στην περιοχή του νοσοκομείου, της περιφερειακής οδού (ΟΑΕΔ, Σούπερ Μάρκετ, Προμηθέας) και στην περιοχή του γηπέδου.

Στο κέντρο της πόλης της Καστοριάς (Διοικητήριο, Δικαστικό Μέγαρο, πλατεία Δαβάκη). Σε δρόμους στο κέντρο της Πρέβεζας και σε χωριά και οικισμούς γύρω από την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες θα σημειωθούν οι διακοπές ηλεκτροδότησης και οι ώρες βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.deddie.gr
ipeirotika.gr



Facebook
Twitter

..