| ]

ad2

Αποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την ποιότητα της δημοκρατίας που προσφέρει στους πολίτες της η...
  ελλαδική τραπεζοκρατία, στην εκπομπή του στον Real Fm Ακούστε τον γνωστό δημοσιογράφο...
Θυμίζουμε ότι προχθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην εκπομπή του κ. Τράγκα στο κανάλι «Ε», ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής.
Εν τέλει ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως "έπεσε" η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά.
Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Τράγκας δήλωσε από την ραδιοφωνική του εκπομπή ότι δέχτηκε αφόρητες πιέσεις, προκειμένου να μην δώσει βήμα στην Χρυσή Αυγή.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, οι πιέσεις αυτές ήταν τόσο αφόρητες, ώστε ακόμα και το επιτελείο του ήταν έντρομο.
Εν τέλει, όπως, ο ίδιος είπε ντρέπεται, αλλά αναγκάστηκε να ενδώσει σε αυτές τις πιέσεις.
Αυτό που δεν μας είπε, αλλά αντιλαμβανόμαστε πλήρως το γιατί, είναι ποιοι ήταν αυτοί που άσκησαν αυτές τις πιέσεις και ποιες απειλές χρησιμοποίησαν, ώστε να τρομοκρατήσουν το επιτελείο της εκπομπής.
Βεβαίως για οποιονδήποτε σκεπτόμενο πολίτη αυτές οι δύο ερωτήσεις είναι περιττές, αφού είναι προφανής η απάντηση τους.
Είναι προφανής και η προέλευση των απειλών και οι δολοφονικές προθέσεις που κρύβονταν πίσω τους.
Το «αστείο» της όλης υποθέσεως είναι ότι οι απειλές αυτές προέρχονται από τους δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας και της υποτιθέμενης πολυφωνίας εντός αυτής.
Όπως έχει γίνει προφανές, όλοι αυτοί οραματίζονται μία «δημοκρατία» κατά την οποία ελευθερία έκφρασης θα έχουν μόνο όσοι συμφωνούν απολύτως μαζί τους.
Αυτή δεν είναι δημοκρατία, είναι η εποχή του Σαμαρά, είναι η εποχή των σκοπιμοτήτων και της δουλείας, όπως ευστόχως παρατήρησε ο κ. Τράγκας.
Το πλήρες απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα



Facebook
Twitter

..