| ]

ad2

Βίντεο - ντοκουμέντο, με το τετράχρονο κοριτσάκι του οποίου το δράμα προξενεί παγκόσμια συγκίνηση, εμφανίζεται πριν από λίγες ημέρες να χορεύει σε τσιγγάνικο γλέντι στα Φάρσαλα, σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», η οποία δημοσιεύει το βίντεο. Η «Daily Mail» υποστηρίζει πως οι αθίγγανοι, οι οποίοι παρουσιάζονται ως γονείς της μικρής, εκμεταλλευόταν το παρουσιαστικό της και την ανάγκαζαν να ζητιανεύει.
Επικαλούμενη μάλιστα το «Χαμόγελο του Παιδιού», η εφημερίδα γράφει ότι «η οικογένεια με την οποία έμενε, της συμπεριφέρονταν σαν αρκούδα που χορεύει και εκμεταλλεύονταν το παρουσιαστικό της για να τη βάζει να ζητιανεύει».

n

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχει δεχθεί από την Παρασκευή, το «Χαμόγελο του Παιδιού», όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του τετράχρονου κοριτσιού.

Χιλιάδες πολίτες καλούν στη γραμμή SOS την οργάνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μικρή Μαρία, αλλά και να βοηθήσουν στις έρευνες με πληροφορίες ή γεγονότα που θεωρούν ότι έχουν σχέση με το μικρό κορίτσι.
Το ζευγάρι των Ρομά, που πρόκειται να απολογηθεί σήμερα, την ίδια μέρα που θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, υποστηρίζει ότι το μικρό κορίτσι τους δόθηκε και ότι το είχαν σαν δικό τους παιδί.



Facebook
Twitter

..