| ]

ad2


Στην live εκπομπή που διεξάγεται αυτή την ώρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής οι Ελένη Ζαρούλια και Ηλίας Κασιδιάρης κάνουν λόγο για...
«βρώμικο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής», σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τις συλλήψεις του Ν. Μιχαλολιάκου, του Χρήστου Παππά, του Γιάννη Λαγού και μελών της Χ.Α.

«Οι εικόνες που έχουν προβληθεί με τα συλληφθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής, έχουν σοκάρει την υφήλιο», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης» ενώ το λόγο έλαβε η Ελένη Ζαρούλια για να πει: «Συνομιλούμε με Αλβανούς οι οποίοι μας λένε ότι ούτε επί Χότζα δεν γίνονταν αυτά».

«Κάνει μπαμ ότι είναι πρόκειται για άδικη δίωξη», πρόσθεσε η Ελένη Ζαρούλια.

«Κατανόησαν ότι η Χ.Α. είχε την ευκαιρία να καταργήσει όλα τα άθλια νομοθετήματα, να εντοπίσει πού πήγαν τα χρήματα του δημοσίου και να βάλουμε τους υπεύθυνους στη φυλακή», ανέφερε από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Διεξάγουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα, είμαστε υπό πολιτική ομηρία» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε: «Αυτή η σκευωρία είναι ένα έγκλημα για το οποίο πρέπει να λογοδοτήσουν, είναι ένα έγκλημα πρωτοφανές για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα».



Facebook
Twitter

..