| ]

ad2

Λετε να το γλεντανε και οι Ρουμανες;

Ενδεικτική του κλίματος η δήλωση του παλαίμαχου αμυντικού Γκίκα Ποπέσκου: Αν δεν περάσουμε και την Ελλάδα, δεν αξίζουμε να είμαστε στο Μουντιάλ - «Μην βιάζεστε να... πανηγυρίσετε» προειδοποιεί τους συμπατριώτες του ο Λάζλο Μπόλονι - Δείτε το προφίλ της αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος
«Πανηγυρική» υποδοχή στην είδηση ότι αντίπαλος της Ρουμανίας στο μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ θα είναι η Εθνική ομάδα της Ελλάδος, επιφύλαξαν οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας.

Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι, όπως οι Έλληνες διεθνείς είχαν «προκρίνει», ως ιδεατό αντίπαλο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισλανδίας ή της Ρουμανίας, έτσι και οι... απόγονοι του Γκεόργκι Χάτζι επιθυμούσαν μια κλήρωση που θα έφερνε αντιμέτωπή τους την Ισλανδία ή την Ελλάδα.

Ενδεικτική του κλίματος στη Ρουμανία ήταν η δήλωση του βετεράνου αμυντικού Γκίκα Ποπέσκου, ο οποίος έσπευσε να χρίσει ως απόλυτο φαβορί την Εθνική ομάδα της χώρας του, βασιζόμενος και στο γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην «Αρένα Νατσιονάλα».

«Η Ελλάδα είναι η ομάδα που όλοι θέλαμε» δήλωσε ο παλαίμαχος αμυντικός. «Αν θέλουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ, πρέπει να τους αποκλείσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και τώρα, δεν αξίζουμε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα μετρήσει σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες μας σε ένα μήνα. Είναι καλό ότι παίζουμε στην έδρα μας τον επαναληπτικό» σχολίασε. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στον αντίποδα, ο Λάζλο Μπόλονι, που έχει εργαστεί στη χώρα μας ως προπονητής του ΠΑΟΚ, έσπευσε να ρίξει τους τόνους: «Είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα η Ελλάδα. Έχει πολύ καλό προπονητή. Δεν πρέπει να πανηγυρίζετε» ήταν τα λόγια προς τους συμπατριώτες του, που «βλέπουν» στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος έναν εύκολο αντίπαλο. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αντικειμενικά, πάντως, θα πρέπει να πούμε πως η Εθνική μας ομάδα στάθηκε τυχερή για μια ακόμη φορά, καθώς απέφυγε τη Γαλλία του Ριμπερί και τη Σουηδία του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ και η Ισλανδία, με τις θερμοκρασίες στο Ρέικιαβικ το Νοέμβριο να κυμαίνονται υπό του μηδενός, κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος θα ήταν.

Η Ρουμανία είναι ομάδα στα μέτρα της Ελλάδας και μπορεί να ξεπεραστεί στα μπαράζ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα και η ρεβάνς στη Ρουμανία στις 19 του μηνός.

protothema.gr
.



Facebook
Twitter

..