| ]

ad2

Μια έξυπνη μπίζνα σκέφτηκε μια 37χρονη για να βγάλει χαρτζιλίκι! Μία 37χρονη ημεδαπή κατηγορείται για απάτη αφού κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου – Ιουλίου 2013, ανήρτησε αγγελία πώλησης φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ιστοσελίδα του διαδικτυακού χώρου.

Την 12-04-2013, 41χρονος χρήστης του διαδικτύου, αγόρασε έναν φορητό Η/Υ από πωλητή με στοιχεία ταυτότητας που αντιστοιχούν σε άντρα. Την ίδια ημέρα, δέχθηκε τηλεφώνημα από την 37χρονη γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι είναι σύζυγος του πωλητή και του ζήτησε να την επισκεφθεί στην οικία της προκειμένου να τακτοποιήσουν την οικονομική εκκρεμότητα της προαναφερόμενης αγοράς. Ο 41χρονος της έδωσε αυτοπροσώπως μέρος του ποσού και στη συνέχεια κατέθεσε μέσω τραπεζικής επιταγής τα υπόλοιπα χρήματα. Το προϊόν όμως δεν του απεστάλη ποτέ. 
Στη συνέχεια, η 37χρονη, σε πέντε ακόμη περιπτώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά του διαφημιζόμενου στην αγγελία Η/Υ, έλαβε μέσω ταχυδρομικών επιταγών, συνολικό χρηματικό ποσό άνω των 1.000 ευρώ, χωρίς όμως να αποστείλει το προϊόν στους αγοραστές.
.



Facebook
Twitter

..