| ]

ad2

Δεν έχουν συμπληρωθεί καλά-καλά 48 ώρες από το τραγικό δυστύχημα στον Αγιο Στέφανο Αττικής, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα 16χρονα κορίτσια και μιας 41χρονης μητέρας, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο και η μαρτυρία ενός εκ των πρώτων ανθρώπων που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει...
Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην ενημερωτική εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο", ο επικεφαλής του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προσταστίας του Αγίου Στεφάνου, κ.Γιώργος Χριστιανίδης, δήλωσε τα εξής : «Μόλις φτάσαμε στο σημείο έιδαμε το αυτοκίνητο να είναι αναποδογυρισμένο στην μέση του δρόμου.
Τρία άτομα ήταν εγκλωβισμένα μέσα στο όχημα και δύο ήταν έξω απ' το όχημα» Συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικές σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο η τροχαία εικάζει πως έγινε το περιστατικο : «Δεν υπάρχουν σημάδια από κάποιο φρενάρισμα ή από κάποια στροφή.
Το αυτοκίνητο σχεδόν πήγε απ' ευθείας πάνω στην μάντρα.
Απ' ότι λέει η Τροχαία πρέπει να έκανε κάποια στροφή στον αέρα, απογειώθηκε, το οποίο ήταν το μοιραίο γιατί η πρόσκρουση έγινε με τον ουρανό του αυτοκινήτου.....
Ό, τι αντικρίσαμε ήταν τραγικό» Τα ανήλικα κορίτσια ήταν μαθήτριες της Α' Λυκείου του Αγίου Στεφάνου και ήταν αθλήτριες της τοπικής ομάδας βόλεϊ. Νωρίτερα είχαν πάει σε κτήμα της περιοχής, όπου παιδιά της Γ Λυκείου του Αγίου Στεφάνου έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτυ.
Κάποια στιγμή αφού κουράστηκαν κάλεσαν την μητέρα μίας εκ των κοριτσιών για να τις πάρει, για να επέλθει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μοιραίο.



Facebook
Twitter

..