| ]

ad2

Η 27χρονη κοπέλα από το High Wycombe πήγε στο γιατρό όταν ο αγαπημένος της την ενημέρωσε πως ανατομικά, στην περιοχή των...
γεννητικών οργάνων ήταν κάπως διαφορετική από τις υπόλοιπες γυναίκες.
 Η Hazel Jones πάντα αναρωτιόταν γιατί υπέφερε από τρομερές κράμπες και βαριές περιόδους κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Αλλά δεν ήταν μέχρι που έκλεισε τα 18 όταν διαγνώστηκε πως έχει δύο κόλπους, δύο ξεχωριστές μήτρες και δύο τραχήλους. Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε, λόγω της ιδιομορφία της αυτής έχασε δύο φορές την παρθενία της! Η 27χρονη κοπέλα από το High Wycombe, όπως είπε μιλώντας στην Βρετανική εκπομπή “Τhis Morning” του ΙTV1, πήγε στο γιατρό όταν ο αγαπημένος της την ενημέρωσε πως ανατομικά, στην περιοχή των γεννητικών οργάνων ήταν κάπως διαφορετική από τις υπόλοιπες γυναίκες.


12,5€ για 3 αθόρυβους υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης για κρυστάλλινη ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με επιλογή μεγέθους, για όλα τα μοντέλα και τις μάρκες αυτοκινήτων. Έκπτωση 58% Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα  
Ήδη βέβαια από μικρή ηλικία η ίδια είχε αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά, νομίζοντας πως έχει κυστίτιδες και μολύνσεις του ουροποιητικού.
Όπως αποκαλύπτει, θυμάται ακόμη την αμηχανία που ένιωσε όταν, ρωτώντας μια φίλη της, που μπαίνει το ταμπόν, αυτή δεν κατάλαβε την απορία της, απαντώντας της πως δεν μπαίνει στον πρωκτό αλλά στον κόλπο.
Η Hazel τότε ένιωσε ντροπή και σταμάτησε την κουβέντα, δίχως να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.



Facebook
Twitter

..