| ]

ad2



EFENPRESS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Email: sv1salfa@gmail.com
Θεσσαλονίκη, 21 Απριλίου 2020 
Αξιότιμοι κύριοι
Η NAMCO με έκπληξη έλαβε γνώσιν ορισμένων αναρτήσεων των blogs που δεν προέρχονται από τη Διοίκηση της NAMCO και ελέγχονται ως αναληθή και ανυπόστατα από άσχετο με τη NAMCO πληροφοριοδότη. 
Αλλά συν τοις άλλους, είναι και φαιδρά, διότι είναι ανέκδοτο το ότι η NAMCO δήθεν θα παράγει το ηλεκτρικό PONY στη λιανική τιμή των €7.500, τιμή που δεν καλύπτει ούτε την αξία των ειδικών μπαταριών λιθίου-ιόντων τους καθώς και του ηλεκτρικού συστήματος. 

Η NAMCO υπέστη εσκεμμένα ή μη, βάναυση βλάβη του κύρους και της φήμης της και μάλιστα σε μια καμπή της ιστορίας, με στρατηγικό επενδυτή μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού. Προς εκπλήρωση ενός μοναδικής σημασίας, εξαγωγικού έργου με πολλαπλές επιπτώσεις στην απασχόληση και την Εθνική Οικονομία
Ήδη ερευνά τα κίνητρα του πληροφοριοδότη, που δηλώνει ως έδρα τη Γερμανία, και βεβαίως για τα λεγόμενα του τα οποία αφορούν τη NAMCO και μόνο. Για τίποτα άλλο. 
Εξ άλλου, είναι γνωστό πως όταν η NAMCO έχει κάτι ουσιώδες και ενδιαφέρει το ευρύ κοινό, απευθύνεται προς τα ΜΜΕ μέσω του Δελτίου Τύπου της. 
Η NAMCO αναμένει τις ανάλογες διορθώσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας, με καλή πίστη και βάσει των υφιστάμενων νόμων. 

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

της NAMCO International AG.



Facebook
Twitter

..