| ]

ad2

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι ελληνίδα ηθοποιός δουλεύει σε οίκο ανοχής. Ποιοι λόγοι την ώθησαν σε αυτή την επιλογή;

Σύμφωνα με πηγές στο
Νησί της Αφροδίτης ότι γνωστή ελληνίδα ηθοποιός εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, έχει γυρίσει την πλάτη στην εγχώρια showbiz και δουλεύει κρυφά από παρέες και συγγενείς σε οίκο ανοχής πολυτελείας στην Κύπρο.

Σύμφωνα πληροφορίες, η ίδια η λειτουργός της Τέχνης έχει εμπιστευθεί τη νέα επαγγελματική επιλογή της, σε δύο πολύ κοντινούς φίλους της, με την δικαιολογία ότι η οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει είναι άθλια.

Μάλιστα ο βασικότερος λόγος που κατέβηκε στην Κύπρο ήταν η μητέρα της η οποία και νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου και τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Το θέμα ως θέμα δεν είχε γίνει μέχρι και σήμερα ευρύτερα γνωστό καθώς οι πελάτες του οίκου ανοχής είναι κυρίως από το εξωτερικό και η όλη διαδικασία, γνωριμία, πληρωμή γίνεται πολύ διακριτικά.

Η ελληνίδα ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Αθήνα καθώς ο Γενάρης για όσους γνωρίζουν είναι μήνας χαλαρός.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες κοπέλες κάθονται μετά τις γιορτές. Οι μόνες που δουλεύουν αυτή την εποχή είναι οι πολύ ακριβές οι οποίες κάνουν προσφορές τιμών για να βγάλουν τα έξοδά του τρέχοντος.

Adv: ΚΑΝΕ like εδω να... μαθεις



Facebook
Twitter

..