| ]

ad2


Στα χέρια της αστυνομίας 32χρονος στο Ρέθυμνο

Τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών σε τουαλέτες καταστημάτων βιντεοσκοπούσε 32χρονος λογιστής από το Ρέθυμνο, που συνελήφθη χθες το απόγευμα έπειτα από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Σε βάρος του 32χρονου υπήρχε καταγγελία από ιδιοκτήτρια καφετέριας, η οποία ανέφερε στους αστυνομικούς τις υποψίες της σχετικά με τη δράση του 32χρονου, που ήταν τακτικός πελάτης στο κατάστημα της.

Επειδή η ίδια είχε υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, τον παρακολούθησε και τον είδε να τοποθετεί μία μικροκάμερα στον χώρο της τουαλέτας. Εκτός από τους αστυνομικούς, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ειδοποίησε και άλλους επιχειρηματίες, τους ενημέρωσε και μάλιστα ένας από αυτούς έψαξε στην τουαλέτα του καταστήματος του και βρήκε επίσης μία μικρή κάμερα!

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία έκαναν έρευνα στο σπίτι του 32χρονου Ρεθυμνιώτη και εντόπισαν δίσκους αποθήκευσης, όπου διαπίστωσαν ότι υπήρχε βιντεοσκοπημένο υλικό από ιδιωτικές στιγμές γυναικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ το υλικό που βρέθηκε θα σταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.



Facebook
Twitter

..