| ]

ad2

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστή τον ιδιοκτήτη της Skoda Χρήστο Πανόπουλο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Κομοτηνής- Ξάνθης, κοντά στα διόδια Ιάσμου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την τροχαία, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο άνδρες που επιχειρούσαν να διασχίσουν το δρόμο. Η σύγκρουση, παρά το φρένο που πάτησε ο μεγαλομέτοχος στην προσπάθειά του να τους αποφύγει ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και στο μάτι από την ανατροπή του αυτοκινήτου του.



Ο Χρήστος Πανόπουλος νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου ήδη τον έχουν επισκεφθεί πολλοί αθλητικοί παράγοντες, ενώ τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο. Ανακρίσεις για το Τροχαίο διεξάγει ήδη η Τροχαία και αναμένεται πλέον το επίσημο αστυνομικό δελτίο για το τραγικό συμβάν.



Ποιος είναι ο Χρήστος Πανόπουλος


Ο Χρήστος Πανόπουλος θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους παράγοντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρίσκεται στον ιδιοκτησιακό θώκο της Ξάνθης τα τελευταία 23 χρόνια, έχοντας προχωρήσει σε πολλές αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών ειδικά στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, συνήθως με μεγάλο κέρδος.

Αρχικά ξεκίνησε ως χορηγός στην ακριτική ομάδα, ενώ την 10η Οκτωβρίου 1991 αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου. Είναι ο άνθρωπος που στην ουσία οραματίστηκε την Super League, ενώ το 2004 δημιούργησε το νέο γήπεδο της ομάδας το «Skoda Ξάνθη Arena» μαζί με ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο.

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΑΜΑΡ, που ιδρύθηκε το 1978. Από το 1979 αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των αυτοκινήτων της εταιρείας Skoda στην Ελλάδα.

Παλαιότερα ήταν αντιπρόσωπος της FIAT στην Ελλάδα, επιχείρηση που είχε ξεκινήσει ο πατέρας του.
Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Eλβετία και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. .



Facebook
Twitter

..