| ]

ad2

Αυτά ονειρεύονται οι Τουρκοι


Περιμένουμε εισβολή από τη Τουρκία και εμείς έχουμε γεμίσει τα νησιά μας με μουσουλμάνους που μας έχουν στείλει "πεσκέσι" οι τούρκοι, μεταξύ αυτών  και καλοπληρωμένους πράκτορές της, που στην κατάλληλη στιγμή, ενώ ο στρατός μας θα  προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους εισβολείς, αυτοί θα κάνουν δολιοφθορές και θα δημιουργήσουν εσωτερικό μέτωπο, έτσι ώστε να εξουδετερώσουν την άμυνα των νησιών.

Και εμείς τι κάνουμε; Ακολουθούμε τις ..."οδηγίες" της ΕΕ και ανεχόμαστε και αυτούς τους "μετανάστες" και τις τηλεκατευθυνόμενες ΜΚΟ αντί να τους έχουμε ξαποστείλει -με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ- στην Αφρική ή όπου αλλού.


 Εκείνο που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ είναι η μεταφορά των παρεισάκτων σε στρατόπεδα όχι φιλοξενίας και "τρίχες" αλλά σε κλειστά στρατόπεδα με ανάλογη αστυνόμευση και πειθαρχία στην Ηπειρωτική Ελλάδα και οι μαζικές απελάσεις αυτών και των ΜΚΟ, ενώ παράλληλα η παρεμπόδιση με κάθε μέσο της εισόδου στα Ελληνικά χωρικά ύδατα οιουδήποτε σκάφους που μεταφέρει λάθρομετανάστες και σε περίπτωση που σκίζουν τις βάρκες τους για να..."διασωθούν", η διάσωση να αφήνεται στους Τούρκους, αφού δεν θα ευρίσκονται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.

  Δυστυχώς η μεγαλοψυχία, η ανθρωπιά και η καλοσύνη έχουν μετατραπεί - εκ των πραγμάτων - σε βλακεία, ηλιθιότητα και μαζοχισμό.
Δεν έχουμε άλλα περιθώρια ανοχής. Πάμε για πόλεμο.ΞΥΠΝΗΣΤΕ και αφήστε τις  "πολιτικές" θέσεις, εκλογές και τη ψηφο-θηρία, γιατί έχουμε να κάνουμε με θηρία .

Οργανώστε τώρα την παλλαϊκή άμυνα, σχηματίστε κυβέρνηση προσωπικοτήτων με επικεφαλής  έμπειρο στρατηγό και αντιμετωπίστε τον επερχόμενο εχθρό.

Οι συμπατριώτες μας με τις περίεργες αριστερές ιδέες, ας αναστείλουν τα "πιστεύω" τους, τουλάχιστον μέχρι να παρέλθει ο κίνδυνος και ας συνεχίσουν μετά.

 Ο εισβολέας δεν θα εξετάσει φρονήματα και πιστεύω.

 ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ

A. Αλεξανδρής.

http://www.efenpress.gr/



Facebook
Twitter

..