| ]

ad2

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον Λιάγκα. Βέβαια ο ίδιος προσπαθούσε στον άερα να φανεί ψύχραιμος αλλά τα λεγόμενα του αλλα έδειχναν...
Αφορμή για το ξέσπασμα ήταν το μήνυμα μιας ακροατήριας- στο ραδιόφωνό όπου και εργάζεται το μεσημέρι- που έλεγε πως και η δεύτερη θέση είναι καλή.

Ο παρουσιαστής άρχισε να της λέει πως δεν θα πρέπει να ασχολείται με τα νούμερα παρά μόνο με το αν της αρέσει η εκπομπή. Στη συνέχεια έγινε και πιο ξεκάθαρος λέγοντας πως τα νούμερα είναι για τα εμπορικά τμήματα για να φέρνουν διαφημίσεις και όχι για τον κόσμο.

Συνέχισε λέγοντας το πόσο περήφανος είναι για την εκπομπή που παρουσιάζει και πως αυτό πρέπει να απασχολεί τους τηλεθεατές. Αν τους αρέσει δηλαδή αυτό που βλέπουν και όχι να μπαίνουν σε… ξένα χωράφια.

Οπως καταλάβαινετε αυτή η αντίδραση δηλώνει πολλά καθώς η δεύτερη θέση δεν είναι κάτι που βλέπουν έξω με καλό μάτι. Απο την άλλη φάνηκε στον αέρα σα να ξέσπασε με όλα αυτά που γράφονται απο τους βιαστικούς για τον αποκεφαλισμό του απο το πρωϊνο εξαιτίας των παροδικών επιτυχιών του Σεφερλή.
ΠΗΓΗ



Facebook
Twitter

..