| ]

ad2

Γνωστό για τις ξαφνικές αλλαγές στην λειτουργικότητά του, το Facebook μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους κινήσεις και ο ιδρυτής του Mark Zuckerberg έχει αποδείξει ότι δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα η συγκατάθεση των χρηστών...
Αυτή τη φορά το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο προχωρά σε μία αλλαγή σχετικά με το chat και τις φορητές συσκευές, αφού υποχρεώνει πλέον τους χρήστες να συνομιλούν αποκλειστικά μόνο μέσω messenger.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, θα σταματήσει σε διάστημα δύο εβδομάδων να υποστηρίζει την λειτουργία του chat για κινητά με λογισμικό Android και iOS.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι καθαρά προωθητική και να ενισχύει την δημοτικότητα της εφαρμογής, καθώς πλέον οι χρήστες υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν και τις δύο εφαρμογές, αντίθετα με ο,τι γίνεται μέχρι σήμερα.

Ωστόσο ήδη από την περασμένη Τετάρτη πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενημερωθεί για την αλλαγή, κυρίως σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ όσοι έχουν low end smartphone δεν πρόκειται να επηρεαστούν, αφού δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή.

Οι περισσότερες δυνατότητες που προσφέρει στους χρήστες η εφαρμογή Messenger υπολογίζεται να προσεγγίσει πλήθος χρηστών, καθώς είναι πολύ πιο γρήγορη στην επικοινωνία και αξιόπιστη, εάν επιθυμούν να ανταλλάσσουν προσωπικά μηνύματα.



Facebook
Twitter

..