| ]

ad2

Επιδεινώνεται ο καιρός από τη νύχτα της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Η αναλυτική πρόγνωση
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα...
αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές και χιόνια στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες προβλέπονται βαθμιαία να πυκνώσουν στα ηπειρωτικά, ενώ τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ οι νεφώσεις στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τη νύχτα στη Θεσσαλία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και από το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ασθενείς και από το μεσημέρι βαθμιαία νότιοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι-απόγευμα. Από τις βραδινές ώρες οι νεφώσεις σταδιακά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν
μεταβλητοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.



Facebook
Twitter

..