| ]

ad2

Το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ διοργανώνει την 3η Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «Σύγχρονα Παιδιατρικά Θέματα» που...
θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου 2014 στην Αίγλη του Ζαππείου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής. Οι παιδίατροι που θα παρευρεθούν στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδιατρική. Τα θέματα που θα συζητηθούν καλύπτουν παθήσεις που απαντώνται σε παιδιά από τη βρεφική έως την εφηβική ηλικία και περιλαμβάνουν ζητήματα: γαστρεντερολογίας, παιδοχειρουργικής, ενδοκρινολογίας, νευρολογίας, δερματολογίας, ψυχικής υγείας, αναπτυξιολογικά, ρευματολογικών παθήσεων, παιδοκαρδιολογίας, παιδοκαρδιοχειρουργικής, πλαστικής χειρουργικής και εμβολιασμών.

Το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο ακριβώς δίπλα στην Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ και είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία και από άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και παρέχει τόσο πρωτοβάθμια όσο και δευτεροβάθμια φροντίδα στους μικρούς της ασθενείς, ενώ είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ δημιούργησε τους τελευταίους μήνες δύο νέα ιατρικά τμήματα: το τμήμα Παιδοκαρδιολογίας και το τμήμα Παιδοκαρδιοχειρουργικής. Τα τμήματα αυτά φιλοδοξούν να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην Παιδοκαρδιολογία και στην Παιδοκαρδιοχειρουργική στην χώρα μας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στις συγγενείς καρδιοπάθειες. Πρόσφατα, εγκαινιάστηκε το τελευταίας τεχνολογίας Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, που επιτρέπει τη διενέργεια υβριδικών παιδοκαρδιοχειρουργικών/παιδοκαρδιολογικών επεμβάσεων και παρακολουθεί όλη την αγγειακή εξέλιξη με τρισδιάστατη απεικόνιση (3D).

Όσον αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη, η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ συνεργάζεται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για το σύνολο των υπηρεσιών της, ενώ έχει συνάψει και συνεχώς επεκτείνει τις συμβάσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.



Facebook
Twitter

..