| ]

ad2

Σύγχρονη Μήδεια στη Γιούτα των ΗΠΑ. Σκότωσε επτά νεογέννητα που έφερε στον κόσμο μεταξύ 1996-2006 και έκρυβε τα πτώματα μέσα σε χαρτοκιβώτια στο γκαράζ του παλαιού σπιτιού της…

Φρίκη στις ΗΠΑ. Μία 39χρονη μητέρα φέρεται να σκότωσε επτά νεογέννητα βρέφη που γέννησε, κρυφά, σε διάστημα μίας δεκαετίας στη Γιούτα. Αστυνομικοί της Πολιτείας εντόπισαν τα πτώματα τοποθετημένα μέσα σε κουτιά από χαρτόνι.

Από το 1996 ως το 2006, η Μέγκαν Χάντσμαν έφερε στον κόσμο επτά μωρά. Για λόγους που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι, τα σκότωσε και τα έκρυψε μέσα στο κλειστό πάρκινγκ του σπιτιού που διέμενε πριν μετακομίσει στην κωμόπολη Πλέσαντ Γκρόουβ.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Ντάρεν Ουέστ, δήλωσε άγνοια για τις εγκυμοσύνες της Χάντσμαν.

Η μητροκτόνος κατά συρροή οδηγήθηκε στη φυλακή της Γιούτα μέχρι να οριστεί η δίκη της.

inner

Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε, τυχαία, ο άνδρας της, ο οποίος εντόπισε το πρώτο νεκρό βρέφος και στη συνέχεια ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο Ντάρεν Ουέστ, που αποφυλακίσθηκε πρόσφατα ύστερα από ανάμιξή του σε υπόθεση ναρκωτικών, πιστεύεται ότι ο σύντροφός της όταν γεννήθηκαν τα παιδιά.

Ωστόσο, η Αστυνομία δεν θεωρεί ότι είχε οποιαδήποτε γνώση της κατάστασης, όπως είπε και ο εκπρόσωπος του τμήματος, Μάικλ Ρόμπερτς.

Όταν ρωτήθηκε πώς δεν μπορούσε να γνωρίζει ο σύζυγος ότι η γυναίκα του είχε φέρει στον κόσμο επτά παιδιά, ο Ρόμπερτς απάντησε : «Αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων…».

inner

Απαντήσεις στο μυστήριο θα δώσουν, πάντως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Μεταξύ άλλων, το γενετικό τεστ θα δείξει και ποιοί ήταν οι φυσικοί γονείς των βρεφών.

Το 2011 η Μέγκαν Χάντσμαν είχε εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη, αφήνοντας πίσω της –εκτός των νεκρών μωρών, τρεις κόρες ηλικίας 15 έως 19 ετών, που συνεχίζουν να ζουν εκεί και δηλώνουν άγνοια για το έγκλημα!

Ανδρέας Μορφόπουλος

.



Facebook
Twitter

..