| ]

ad2

Δειτε το και θα γελατε ενα χρονο...Ένα βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία περί αξιόποινων πράξεων της Χρυσής Αυγής και εντοπίστηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Στο οπτικό ντοκουμέντο ένας άγνωστος που φορά μάσκα Scream συνομιλεί με ένα άλλο πρόσωπο: «Μια γάτα» λέει ο ένας και ο άλλος βγάζει ένα όπλο και δήθεν πυροβολεί. Στη συνέχεια ακούγεται πάλι μια φωνή να αναφέρει: «Αλβανός». Τότε εμφανίζονται περισσότερα άτομα που κρατούν όπλα και αρχίζουν τάχα να πυροβολούν.

..Για το συγκεκριμένο βίντεο εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα:

Η απελπισία και η απόγνωση στα υπόγεια του Μαξίμου και της Συγγρού, μετατρέπεται σε παράκρουση: ένα άσχετο -χιουμοριστικής διάθεσης- βίντεο, το οποίο υπάρχει εδώ και 5 χρόνια στο youtube, παρουσιάζεται από επίορκους δικαστικούς και από καλοπληρωμένα φερέφωνα των καθεστωτικών μέσων εξαπάτησης ως «συγκλονιστικό στοιχείο» της δικογραφίας!

Μάλιστα το βίντεο, το οποίο υπάρχει στο διαδίκτυο από το έτος 2009 και δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, το έχουν δει πάνω από 1.200.000 άνθρωποι, γεγονός που εσκεμμένα αγνόησε η σταλινική επιτροπή που χειρίζεται την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Η φαρσοκωμωδία της Χούντας των Μνημονίων συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς οι επίορκοι δικαστικοί αδυνατούν να παρουσιάσουν το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο κατά του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Επιχειρούν λοιπόν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη με γελοιότητες, αλλά εκείνο το οποίο επιτυγχάνουν είναι να προκαλούν αφενός τον γέλωτα και αφετέρου την ακόμη μεγαλύτερη οργή του Ελληνικού Λαού κατά των υπεύθυνων της εξαθλίωσης.



Facebook
Twitter

..