| ]

ad2

«Συγκλονίστηκα όταν είδα ότι αυτό που έβλεπα έμοιαζε με την ουρά και το φτερό ενός αεροσκάφους μέσα στο νερό», λέει μία γυναίκα που πετούσε στις 8 Μαρτίου για την Κουάλα Λουμπούρ.
Και ενώ οι έρευνες για το χαμένο Boeing 777 συνεχίζονται, μία γυναίκα ισχυρίζεται ότι πετώντας προς τη Μαλαισία και ευρισκόμενη πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό είδε ένα αεροσκάφος να πλέει στο νερό κοντά στα νησιά Ανταμάν την ημέρα που το μοιραίο αεροπλάνο εξαφανίστηκε!
Κατά τα λεγόμενά της το είδε στις 14:30 στις 8 Μαρτίου, αρκετές ώρες αφότου το Boeing χάθηκε από τα ραντάρ. Ήταν δε, τόσο πεπεισμένη ότι...
επρόκειτο για αυτό, ώστε την ίδια κιόλας ημέρα πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε λεπτομερώς ό,τι είδε.
Πέντε ημέρες μετά την καταγγελία της -και όχι με αυτήν ως αφορμή- ξεκίνησαν οι έρευνες σε αυτήν την περιοχή.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η παρατήρηση της αυτή σχετίζεται με το σημείο που είχαν υποδείξει οι ειδικοί ότι είδαν δύο αντικείμενα, που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανήκουν στο μοιραίο αεροσκάφος, να επιπλέουν στον Ινδικό Ωκεανό.
Αν και οι ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατον να δει κανείς αντικείμενα να επιπλέουν στη θάλασσα, ενώ πετάει σε τόσο μεγάλο ύψος, εκείνη επιμένει ότι είδε ένα ασημένιο αντικείμενο στο σχήμα του αεροσκάφους να βρίσκεται στο νερό, την ώρα που πετούσε από την Τζέντα προς την Κουάλα Λουμπούρ.
«Καθ “όλη τη διαδρομή χάζευα έξω από το παράθυρο του αεροσκάφους, καθώς δεν μπορούσα να κοιμηθώ κατά τη διάρκεια της πτήσης» είπε στους New Straits Times.
«Η ειδική οθόνη κατά τη διάρκεια της πτήσης έδειχνε ότι το αεροπλάνο διέσχιζε τον Ινδικό Ωκεανό και εκεί είδα το εν λόγω αντικείμενο. Έριξα μία πιο προσεκτική ματιά και συγκλονίστηκα όταν είδα ότι αυτό που έβλεπα έμοιαζε με την ουρά και το φτερό ενός αεροσκάφους μέσα στο νερό», πρόσθεσε.
«Ξύπνησα τους φίλους μου για να το δουν, αλλά με χλεύασαν», σημείωσε ακόμη.
«Ξέρω τι είδα. Είμαι πεπεισμένη ότι είδα το αεροσκάφος  Δεν θα πω ψέματα. Είχα μόλις επιστρέψει από το προσκύνημά μου», απάντησε σε όσους λένε ότι το κάνει αυτό για λίγη δημοσιότητα.
Πηγή: protothema.gr



Facebook
Twitter

..