| ]

ad2

Η δικαστική μάχη της Ζουλί Γκαγιέ, η προσωπική ζωή της οποίας έγινε πρωτοσέλιδο στον παγκόσμιο Τύπο μετά την αποκάλυψη από το περιοδικό...
Closer της σχέσης της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αρχίζει σήμερα: η ηθοποιός... ζητεί αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη από την "παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής".

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ζαν Ενοσί, η Γκαγιέ, 41 ετών, δεν θα είναι παρούσα στην ακροαματική διαδικασία που αναμένεται να αρχίσει στο δικαστήριο της Ναντέρ, στην περιφέρεια του Παρισιού.

Η ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός ζητεί αποζημίωση 50.000 ευρώ συν 4.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ζητεί επίσης η ετυμηγορία του δικαστηρίου να δημοσιευτεί στην πρώτη σελίδα του Closer που ανήκει στον όμιλο Mondadori France και σε άλλες εφημερίδες της επιλογής της.

Το περιοδικό είχε δημοσιεύσει στις 10 Ιανουαρίου φωτογραφίες του προέδρου Ολάντ και της Ζουλί Γκαγιέ, οι οποίοι είχαν φωτογραφηθεί χωριστά έξω από μια πολυκατοικία στην οδό Σερκ στο Παρίσι, περί τα εκατό μέτρα από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

"Είναι μια κλασική υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής ζωής", δήλωσε ο δικηγόρος της.
Από την πλευρά του το Closer, προτάσσει το δικαίωμα στην πληροφόρηση. Εδώ και μήνες, "μιλούν για τη σχέση στα δείπνα, γελούν στις τηλεοπτικές εκπομπές", δήλωσε η Λοράνς Πιο, διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού.

"Κάναμε το δημοσιογραφικό μας καθήκον, δίνοντας μια ακριβή πληροφορία που το κοινό δικαιούται να γνωρίζει". Η ενάγουσα "παρενοχλήθηκε από τους παπαράτσι".



Facebook
Twitter

..