| ]

ad2



ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

 Ξεκίνησαν συζητήσεις δήθεν για τα γάλατα, για να αποσπάσουν την προσοχή των πολιτών από τα υπόλοιπα άρθρα που κρύβονται σε 900 σελίδες του πολυνομοσχεδίου!Μειώνουν μισθούς, συντάξεις, εφ άπαξ και επικουρικά και δεκάδες άλλα κρυφά...!

 Όποιος βουλευτής το ψηφίσει, να μην ξαναεκλεγεί και η ΝΔ σαν κόμμα (ή και με άλλο όνομα που ετοιμάζει για να γλυτώσει τα εκατομμύρια που έχει δανεισθεί- και να τα επιβαρυνθεί ο λαός) να σβηστεί (μαζί με το ΠΑΣΟΚ -που για τον ίδιο λόγο αλλάζει όνομα) από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.


  Μαυρίστε στις ερχόμενες εκλογές όσους υποστηρίξουν το "πολυνομοσχέδιο" της ντροπής.
Η λύση είναι η μετεκλογική ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ της "κυβέρνησης". Η όποια επόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι χειρότερη από αυτήν.

 Η νέα κυβέρνηση θα πρέπει ( θεωρώντας το τερατούργημα του Βενιζέλου, το νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών, ως μηδέποτε υπάρξαντα και χωρίς παραγραφές) να παραπέμψει για τα κακουργήματα και  για όλες τις λοιπές παράνομες πράξεις, παραλείψεις, διώξεις και υποθάλψεις εγκληματιών που διέπραξαν οι από το 1974 και μέχρι σήμερα κυβερνήσεις  με συγκαλύψεις ενόχων κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, προδοσίες της χώρας, δυσφημίσεις, προκλήσεις τεχνητών οικονομικών προβλημάτων, ΜΚΟ, μιζών σε εξοπλιστικά προγράμματα, χαριστικές παραχωρήσεις, ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αποκρύψεις λίστας Λαγκάρντ  και χιλιάδες άλλα κακουργήματα.

Η ποινή των ισοβίων θα είναι η επιεικέστερη ποινή που αξίζει σε όσους εν γνώσει τους και σκόπιμα διέσυραν και κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Ο λαός, ΕΣΕΙΣ, ακόμη δεν μίλησε! Ηλθε όμως η ώρα να τους δώσει ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ στις εκλογές, που θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για την αλαζονία την απάτη τη ρεμούλα τη βρωμιά και την ελεεινή συμπεριφορά τους προς αυτόν, τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ Ελληνικό Λαό, που θα πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και τη δύναμή του και να αποπέμψει σκαιώς από την "πολιτική" όσους τον πρόδωσαν και τον κατακρεούργησαν, όσους ευθύνονται για τις 6.000 αυτοκτονίες, για τη δυστυχία την οικονομική απαξίωση και τον διεθνή εξευτελισμό της Ενδόξου Ελλάδος.

Το σύνθημα για τους ενόχους, θα πρέπει να είναι ΕΞΩ και ΜΕΣΑ.
ΕΞΩ από την κυβέρνηση και ΜΕΣΑ στη φυλακή .
Στην καινούργια,Υψίστης ασφαλείας, που καλά κάνουν και την ετοιμάζουν...

Α. Αλεξανδρής

http://www.efenpress.gr/



Facebook
Twitter

..