| ]

ad2

Νεκρή βρέθηκε η...
ετεροθαλής αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς, Νάνσι Μόουτς, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα... ενημέρωσης, ο θάνατος της 37χρονης γυναίκας αποδίδεται σε υπερβολική δόση ουσιών. Συγκεκριμένα, η άτυχη 37χρονη η οποία εργαζόταν ως εκπαιδεύτρια σκύλων βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα ενός άνδρα στου οποίου το σπίτι βρισκόταν επειδή ήταν υπεύθυνη για το σκύλο του.
Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε αργότερα θα πάρει εβδομάδες για να δοθεί μια επίσημη απάντηση.
Πάντως, δίπλα στη νεκρή γυναίκα βρέθηκαν τόσο συνταγογραφούμενα, όσο και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, όμως δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της υπερβολικής χρήσης χαπιών.
«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νάνσι Μόουτς επιβεβαιώνει ότι βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Λος Αντζελες…», ανέφερε μεταξύ άλλων ανακοίνωση της οικογένειας ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τα αίτια θανάτου από τον ιατροδικαστή.
Η άτυχη 37χρονη αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα με την αυξομείωση του βάρους της και πρόσφατα είχε υποβληθεί σε γαστρικό μπαϊμπας.
Τέλος, τον περασμένο Αύγουστο η Νάνσι Μόουτς είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία αναφερόταν στην αποξενωμένη σχέση της με τη διάσημη αδερφή της, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, την κορόιδευε για το βάρος της.
newpost.gr



Facebook
Twitter

..