| ]

ad2

Με ισχυρή αντιβίωση αντιμετωπίζουν οι γιατροί την λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού που διεγνώσθη την προηγούμενη εβδομάδα στον Μίχαελ Σούμαχερ ενώ οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της κατάστασής του καθώς η πνευμονία παρουσιάστηκε ενώ ο ασθενής είναι επί 45 σε κώμα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild".

 O καθηγητής Χαινσπέτερ Μόκε, επικεφαλής της Κλινικής "Ασκληπιός" στο Βερολίνο εξηγεί τους λόγους της επικινδυνότητας της κατάστασης της υγείας του στην γερμανική εφημερίδα.
"Εκ των πραγμάτων, μία πνευμονία είναι σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια, καθώς ο οργανισμός έχει λιγότερα αντισώματα . Στην περίπτωση όμως του Σουμάχερ, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερα καθώς βρίσκεται σε κώμα , κατά συνέπεια η πνευμονία μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές σε περισσότερα όργανα και να επέλθει το μοιραίο".

Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου.

Οι συνέπειες της λοίμωξης για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, αναφέρεται στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας η οποία δεν αποκαλύπτει τις πηγές της.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, αρκέσθηκε να απαντήσει στην εφημερίδα: "Δεν σχολιάζουμε φήμες".

Στο τέλος του Ιανουαρίου η ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίκαελ Σουμάχερ άρχισαν τη διαδικασία επαναφοράς του από το τεχνητό κώμα, μία φάση που μπορεί να διαρκέσει πολύ καιρό.Στο πλευρό του, βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία , σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, του μιλάει πολλές ώρες την ημέρα νιώθοντας ότι έτσι θα μπορέσει και αυτή να βοηθήσει στην σταδιακή διαδικασία αφύπνισής του..



Facebook
Twitter

..