| ]

ad2

Ένας έφηβος από την Ινδία δυσαρεστήθηκε πολύ που τον έσβησε μία κοπέλα από το Facebook και αποφάσισε να της ρίξει βραστό νερό στο πρόσωπο...
Η έφηβη κοπέλα έχει πολλά εγκαύματα στο πρόσωπο της μετά από την παράδοξη και αψυχολόγητη πράξη του νεαρού που αποφάσισε να την εκδικηθεί γιατί τον διέγραψε από το Facebook.

Ο δράστης διέρρηξε την πόρτα του σπιτιού της κοπέλας και κλείδωσε αυτή και την μητέρα της στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια έβρασε νερό σε μία κατσαρόλα και πήγε στο δωμάτιο για να το πετάξει στη κοπέλα στην οποία προκάλεσε τελικά πολλά εγκαύματα.

Το περιστατικό συνέβη στο βόρειο Μπιχάρ στην Ινδία και ο νεαρός προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια επειδή η κοπέλα τον είχε διαγράψει από το Facebook καθώς της πόσταρε περίεργα σχόλια στο τοίχο της.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ενώ το θύμα νοσηλεύεται στο τοπικό νοσοκομείο.

Οι δύο έφηβοι έγιναν φίλοι στο Facebook πριν από περίπου ένα χρόνο μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο όπου ο νεαρός άρχισε να φέρεται παράξενα.



Facebook
Twitter

..