| ]

ad2

Με μηνύσεις απαντούν οι ΑΝΕΛ...! Φωτιά παίρνει το πολιτικό σκηνικό με την...
πληροφορία ότι υπάρχει φαινόμενο ανάλογο της περίπτωσης με το εξοχικό του Μιχάλη Λιάπη και με την πεθερά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου,  όπως το πρωί δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αδωνις Γεωργιάδης. Η ιστοσελίδα antinews πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε θέμα με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τα έγγραφα για την επιδοτούμενη βίλα της πεθεράς του κ. Καμμένου» στο οποίο περιέχεται φωτογραφία από σπίτι στην Ικαρία καθώς και έγγραφα τα οποία αφορούν στην επιδότηση που έλαβε η κα Δέσποινα Τζούλη για Τουριστική Επένδυση το 2004 ζητώντας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να δώσουν απαντήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Γεωργιάδης νωρίτερα είχε αναφέρει ότι «Υπάρχουν καταγγελίες, και αντίστοιχα δημοσιεύματα για πολιτικό αρχηγό, ότι έχει κάνει την ίδια ακριβώς ιστορία με τον κ. Λιάπη. Πρόκειται για τον κ. Καμμένο. Δεν υιοθετώ τα δημοσιεύματα» ανέφερε τονίζοντας ότι «αν συμβαίνει, είναι ηθικά απαράδεκτο και φαντάζομαι και ποινικώς κολάσιμο»
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες απάντησαν άμεσα και μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέροντας ότι «Ο κ. Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε μια ακόμα μήνυση και αγωγή. Ελπίζουμε να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».
http://www.parapolitika.gr/Contents/Item/Display/49142



Facebook
Twitter

..