| ]

ad2

Σε επιφυλακή βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπως επίσης και οι Δήμοι των ορεινών του νομού, από την...
επιδείνωση που παρουσιάζει ο καιρός από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Από νωρίς το πρωί χιονίζει σε αρκετά σημεία στον ορεινό όγκο της Αχαΐας, και όπως αναφέρουν πληροφορίες κλειστός παραμένει ο δημοτικός δρόμος που ενώνει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με την Περιστέρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας συνιστά σε όσους οδηγούς κινούνται στα ορεινά, να είναι πολύ προσεκτικοί .

Να σημειωθεί πως από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο καιρός παρουσιάζει πρόσκαιρη επιδείνωση από τα νοτιοδυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, για σήμερα, Πρωτοχρονιά, βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου (πάνω από τα 1100μ υψόμετρο). Τα φαινόμενα θα ασθενήσουν σταδιακά από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά και την Πέμπτη θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χωρά και κυρίως στα Δωδεκάνησα.
patrastimes.gr



Facebook
Twitter

..