| ]

ad2

Η πραγματοποίηση κινήσεων μέσω των οποίων θα προκληθεί η επιτάχυνση των διαδικασιών σε ότι αφορά στο ανακριτικό έργο για το λουκέτο στην Αχαϊκή Συνεταιριστική και τις ευθύνες που υπάρχουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα για το...
σημείο στο οποίο οδηγήθηκε η τράπεζα, μέσα από χορηγήσεις επισφαλών δανείων αλλά και έγκρισης δανείων προς ημέτερους, αποτελεί πλέον το κύριο στόχο των μικρομερδιούχων της περιοχής που ήταν και τα μεγάλα θύματα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes.gr, τα όσα ήρuαν στο προσκήνιο με την έκδοση ενταλμάτων και τη σύλληψη συγκεκριμένων προσώπων, σε ότι αφορά την έγκριση επισφαλών δανείων στο “Tαχυδρομικό Tαμιευτήριο” επί σειρά ετών, αποτέλεσαν την αφορμή προκειμένου μέλη του συλλόγου των μικρομεριδιούχων της «Αχαϊκής Συνεταιριστικής» τράπεζας, να προχωρήσουν σε πραγματοποίηση σύσκεψης, στην οποία αποφασίστηκε μέσω των νομικών συμβούλων του συλλόγου, να γίνει διάβημα προς τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, προκειμένου να ζητηθεί η επίσπευση του ανακριτικού έργου καθώς εκτιμούν πως η διαδικασία αργεί χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το ενδεχόμενο σύνταξης επιστολής, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα υπογράφουν τα μέλη του συλλόγου.

Στην επιστολή θα γίνεται αναφορά σε όλα όσα έχουν συμβείς την «Αχαϊκή Συνεταιριστική» και θα επιχειρείται παραλληλισμός με τα όσα επίσης συνέβησαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πώς στη δεύτερη περίπτωση λειτούργησε η δικαιοσύνη.



Facebook
Twitter

..