| ]

ad2

Τον σκότωσε, τον ακρωτηρίασε και στη συνέχεια έφαγε και τον  πνεύμονα του σπιτονοικοκύρη του ένας 34χρονος Ιταλός για μια παρτίδα σκάκι. Το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στην Ιρλανδία και πιο συγκεκριμένα στο...
Δουβλίνο όπου διέμενε ο 34χρονος Ιταλός.
Ο άνδρας φέρεται να σκότωσε, να ακρωτηρίασε και στη συνέχεια να έφαγε τον πνεύμονα του σπιτονοικοκύρη του μετά από έναν καβγά που είχαν οι δυο τους για μια παρτίδα σκάκι.
Ο 34χρονος Σαβιέρο Μπελάντε που κατάγεται από το Παλέρμο της Σικελίας και ζει και εργάζεται στο Δουβλίνο, πήρε τηλέφωνο τις αστυνομικές αρχές και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Το πτώμα του 39χρονου σπιτονοικοκύρη βρέθηκε ακρωτηριασμένο στην οικία του, στο προάστιο Κάσλνοκ που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της ιρλανδικής πρωτεύουσας.
Φρίκη σπιτονοικοκύρης σκότωσε σκάκι έφαγε
Ο 34χρονος δολοφόνος, Σαβιέρο Μπελάντε
Το πτώμα του άτυχου σπιτονοικοκύρη έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι καθώς είχε χτυπηθεί με ένα βαράκι ενώ είχε και πολλαπλές μαχαιριές. Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 39χρονος είχε ακρωτηριαστεί ενώ ήταν ήδη νεκρός. Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το πτώμα, σοκαρίστηκαν τόσο πολύ που ενδέχεται να χρειαστούν βοήθεια από ειδικούς.
Ο Μπελάντε ειδοποίησε τις αρχές τηλεφωνώντας στα επείγοντα την Κυριακή. Επίσης εκτιμάται ότι η δολοφονία έλαβε χώρα στις 11 ή 12 Ιανουαρίου και ο 34χρονος θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση. Εκτιμάται ότι ο λόγος που προέβη στην ειδεχθή πράξη του ήταν ένας καυγάς για μία παρτίδα σκάκι. Ο δολοφόνος δήλωσε ένοχος και επιθυμεί να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του στο δικαστήριο.
Το γεγονός που σοκάρει περισσότερο απ” όλα είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι έλειπε ο πνεύμονας του θύματος ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στην Irish Independent, υπάρχουν υποψίες ότι ο Μπελάντε έφαγε τον πνεύμονα του θύματος.



Facebook
Twitter

..