| ]

ad2

Σε παραλήρημα βρίσκονται τα γερμανικά ΜΜΕ για τις πατερίτσες της Άνγκελα Μέρκελ τις οποίες η Γερμανίδα καγκελάριος είναι αναγκασμένη να χρησιμοποιεί μετά το ατύχημα που είχε...
λίγο πριν την έλευση του νέου νέους, κάνοντας σκι στις ελβετικές Άλπεις.

Αναλύσεις επί αναλύσεων βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας στον γερμανικό Τύπο για τα βοηθητικά στηρίγματα που χρησιμοποιεί η σιδηρά κυρία της Γερμανίας για τις μετακινήσεις τη, ενώ σήμερα θα είναι η τρίτη δημόσια εμφάνισή της με πατερίτσες.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα διαβεί το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου στο Βερολίνο για να παραστεί στη δεξίωση που θα παραθέσει για το νέο έτος ο πρόεδρος της χώρας, Γιοαχίμ Γκάουκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild», επί τρεις εβδομάδες, η Γερμανίδα καγκελάριος θα χρησιμοποιεί το κλασικό μοντέλο, σε μαύρο χρώμα.

Πρόκειται για το ίδιο μοντέλο που είχε χρησιμοποιήσει και το 2011 όταν είχε υποβληθεί σε επέμβαση μηνίσκου, όμως η γερμανική εφημερίδα διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για τις ίδιες πατερίτσες.

Το κόστος τους δεν ξεπερνά τα 46,70 ευρώ (η Μέρκελ δεν δίστασε να βάλει το χέρι στην τσέπη αφού είναι ιδιαίτερα οικονομικές) κι έχουν φωτάκια που αναβοσβήνουν το βράδυ. Επιπλέον, είναι πτυσσόμενες δηλαδή, οι βραχίονες μπορούν να γίνουν μακρύτεροι κατά 20 εκατοστά (από 76 εκατοστά μπορούν να φθάσουν τα 96 εκατοστά).

Τα ποδαράκια στις πατερίτσες είναι φτιαγμένα από καουτσούκ για να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τις μετακινήσεις, ωστόσο, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, δεν ενδείκνυνται για άτομα με βάρος έως 140 κιλά και αποστέλλονται κατ΄οίκον κατόπιν παραγγελίας... Πρώτο Θέμα



Facebook
Twitter

..