| ]

ad2

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η βιολογική μητέρα του Μario Balotelli είναι καθαρίστρια! Την ώρα που Ιταλός άσσος του ποδοσφαίρου δεν ξέρει τι έχει και ζει μέσα στην απόλυτη χλιδή, η βιολογική του μητέρα Rose Barwuah, ζει μέσα στη φτώχεια και εργάζεται σαν καθαρίστρια για περίπου πέντε ευρώ...

την ώρα. Ενώ, λοιπόν, ο αστέρας του ποδοσφαίρου κερδίζει περίπου 100.000 ευρώ την εβδομάδα, πίνει πανάκριβη σαμπάνια και μένει σε μια υπερχλιδάτη έπαυλη, η βιολογική του μητέρα εργάζεται ως καθαρίστρια σε εταιρεία μίσθωσης αυτοκινήτων για μόλις πέντε ευρώ και μένει σε ένα ξενώνα στο Manchester.

Και δε σταματάμε εδώ: Την ώρα που ο Ιταλός ποδοσφαιριστής κυκλοφορεί με Bentley Continental GT, η 46χρονη Rose Barwuah χρησιμοποιεί τo λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Η Rose έδωσε για υιοθεσία τον Μario όταν εκείνος ήταν ακόμη δύο ετών κι εκείνη μαζί με τον σύζυγό της ζούσαν στα όρια της φτώχειας σε προάστιο της Ιταλίας.

Τα περασμένα Χριστούγεννα και θέλοντας να προσεγγίσει τον γιο της, μετακόμισε στο Manchester και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που ο Balotelli έχει επισκεφτεί τη βιολογική του μητέρα στο φτωχικό της.



Facebook
Twitter

..