| ]

ad2

«Το Σύνδρομο Apallic είναι το αποτέλεσμα ενός σοβαρού τραυματισμού του εγκεφάλου, ενώ η πιθανότητα ανάκαμψης από το σύνδρομο Apallic είναι πολύ κάτω από το 50%», όπως αναφέρει η αυστριακή ειδησεογραφική ιστοσελίδα format, για την κατάσταση υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

«Περισσότερο από τρεις εβδομάδες μετά το τραγικό ατύχημα στο σκι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Μίκαελ Σουμάχερ, λιγοστεύουν οι ελπίδες για μια πλήρη αποκατάσταση», γράφει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ μπορεί να...
παραμείνει σε κατάσταση «φυτού», για το υπόλοιπο της ζωής του, ακόμα κι αν ξυπνήσει από το κώμα.

Ο θρύλος της φόρμουλα ένα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το ατύχημά του, στη Γαλλία πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ο Ζαν Μαρκ Οργκογκόζο, Καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπορντό, είπε: «Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα που βρίσκεται σε κώμα, οι πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του μειώνονται».

Την ίδια στιγμή η οικογένεια του δηλώνει: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαχητής και δεν θα παραιτηθεί, προσθέτοντας: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι ότι δεν υπάρχει καμία χαλάρωση όσον αφορά τις θερμές ευχές για τον Μίκαελ από όλο τον κόσμο. «Αυτό μας δίνει δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους σας». Πηγή: dailymail



Facebook
Twitter

..