| ]

ad2

Πολύ κοντά στο να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους βρίσκονται γνωστός πολιτικός και δημοσιογράφος. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο έρwτας…
ων δύο ανδρών κρατά κοντά μια δεκαετία.
Όπως λέει κοινός τους φίλος οι δύο άνδρες γνωρίστηκαν σε μια παρουσίαση βιβλίου, πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Σημίτη, κι από τότε βρίσκονται μαζί.
Μάλιστα λέγεται πως συζούν σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, που αγόρασαν από κοινού.
Ο πολιτικός και πρώην υπουργός, ανήκει στην συντηρητική παράταξη, ενώ ο σύντροφός του αρθρογραφεί σε ιστορικό και μεγάλο έντυπο.
Άνθρωποι που γνωρίζουν για τη σχέση τους, μιλάνε για ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων, το οποίο προσπαθεί να περάσει απαρατήρητο και να μην προκαλεί την υπερσυντηρητική, σε τέτοια θέματα, κοινωνία.
Αγαπημένο τους στέκι το γνωστό καφέ «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι, ενώ για το φαγητό τους συνήθως προτιμούν το ήσυχο και διακριτικό ρεστοράν «Ράτκα», στην οδό Χάριτος.
Τις λίγες φορές που βγαίνουν έξω, επιλέγουν να δουν μια καλή ταινία- σε κινηματογράφο στο Παγκράτι-, ή κάποια καλή θεατρική παράσταση.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για ολιγοήμερες διακοπές.
Η σχέση των δύο ανδρών μπορεί να μην γίνει δεκτή με επιφωνήματα, κυρίως, από το κόμμα του πολιτικού, αλλά το ζευγάρι είναι αποφασισμένο, σύμφωνα με πληροφορίες, να σπάσει τα ταμπού που υπάρχουν στην πολιτική και στην δημοσιογραφική ζωή και γενικότερα στην κοινωνία μας.
Τέλος, να σημειωθεί πως ο πολιτικός της συντηρητικής παράταξης, που πρόσφατα πήρε διαζύγιο, είναι έτοιμος να ζήσει, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, τον μεγάλο του έρwτα…

kentrinews
 



Facebook
Twitter

..